Senaste inläggen

Av Josefine - 4 november 2008 23:39

Jag får väldigt sällan mina berömda vredesutbrott längre. Men FAAN då att när jag är på gång så kommer folk och sabbar så jag börja skratta. DET är irriterande. Hade världens uppladdning på gång.


 Och idag har nog allt som kunde gått fel. Maskinen var åt helvete och jag, Sanne och Ingis har sopat glas i dryga två timmar. Från min maskin bara. Lager för lager åt helvete. Underbara ljud av 400 flaskor som rasar i marken i en, vad det verkar, aldrig sinande ström....

  

Oh ja. Ibland älskar jag bara livet.....

ANNONS
Av Josefine - 27 oktober 2008 20:49

"...I'm dying from the inside
Body hurts too much to feel and pressure adds to pain
Deliver us from evil, straying out of sanity
"


Min höst/vinter börjar anta sommarens mönster  med fest och andra grejer nästintill varje helg. Men men


Sommaren var skoj. Då kan jag lika gärna ha  skoj nu med;)

 Så är det spelningar och grejer också. Och det gillar vi även om jag är så sjukt nervös hela tiden. Det är tre jäkla veckor kvar men goddamn. Det känns mer som tre dar:P  På tal om tre dar så är det ungefär det som är kvar till det första  


Jag kanske skulle lägga upp ett schema över mina lördagar någongång så vetni var ni hittar mig^^


Nu känner jag bara för att sova. Eller det har jag gjort sedan jag slutade idag. Varit konstant trött hela dagen. När jag sedan kom hem övervägde jag att sova men ja. Lögn att jag hade kunnat sova nu isf. Jag slog mig till ro i soffan framför tv:n i stället. Underbart.


Men funderar på att sova nu. Fast Äna skickar bra musik till mig så jag får väl avvakta lite.


Men ändå. God natt folk. klockan är nu 21.05 och Josefine vill/ska sova


ANNONS

-

Av Josefine - 26 oktober 2008 14:47

Helt sinnessjukt vad jag är trött!!

Kam bero på att jag helt inte sovit alls mycket denna helgen.

Pissväder är det också
Inte som i går kväll dock och det är väl tur att blåsten mojnade en del. Annars vet man aldrig var skotten från fältskjutningen skulle hamnat...


Upp klockan 8 idag. För att Bosse sagt att jag skulle vara med och markera idag. Jösses. Efter en kväll fylld med musikspelande och filmtittande med Sanna och Anna^^ Eller ja. bara det första för sannas del. Så efter att jag och hon suttit och spelat en hel massa och bestämt diverse låtar till både kalaset och företagsrocken kom Anna förbi med choklad^^ Sedan fick jag ju köra hem sannanasen efter att jag skrämt upp henne lite^^


Körde farsans rosa traktor minsann:O Det ni. Och idag har jag åkt i kofforten på Bosses bil för jag var för lerig för att få sitta i sätet i Michs bil.


Jag och Bosse har sedan gammalt en diskussion om vad som är åker och vad somär just "fält". Han hävdar att allt häromkring är åker. Men idag kom jag på jesus-grejen. Varför i hela världen heter det då "Fältskjutning"?!"Roger över, Roger ut" -asg-

Av Josefine - 23 oktober 2008 00:16

eftersom jag inte har sett skymten av mitt fritidskort sedan vi var i Göteborg får jag helt enkelt sluta mig till att jag söp bort det den kvällen.


Kan vara så.... För jag har inte hittat det hitills och jag vet inte längre vart jag ska leta.Och jag har tråkigt. Alla sover. Jag har jobbat. Och ja. Sent skift is the shit.


Idag har jag inte slått sönder så många flaskor men jag har bråkat desto mer med Johnny vilket i sig är jäääävligt kul.. Sedan att han hade askul åt att mitt öga har varit åt fanders och så vidare. Men ja... Det må så vara.. Jag höll på o garva ihjäl mig själv=P "Haha, SER du nu vart du ställer flaskorna?"
"du får väl SE efter"
"nej men TJUVKIKAR du?"


oh ja:D

Av Josefine - 21 oktober 2008 13:43

Sannerligen.


Hitills idag har jag förhört Mich på hennes konstiga grejer. Värmepannor, en- och två rörsmotorer. Plåtar hit och dit. Radiatorer och tryckluft kors och tvärs. Behöver jag nämna att jag inte fattade ett skit?


Har kollat på den sista av filmerna jag lånade från Linda också. Awake. Inte så farligt läskig. Bara just den grejen att han är vid medvetande när de ska transplantera hans hjärta är läskigt. Men annars så. 


 Mitt öga är på bättringsvägen och imorgon ska jag jobba. Lite gött för jag börjar bli rastlös och jag har för mycket tid att tänka.


I'm just empty cause I don't know what to feel about anything, anymore...

Av Josefine - 20 oktober 2008 19:20

Fy helvete. fy allting!

Jag och Seb var då ute och gick. Och eftersom att han är ett sådan jävla skogstroll ville han såklart gå i skogen. Sagt och gjort.


Vi gick lugnt och fint och disskuterade alltmöjligt som tex polisanmälningar, kokain och vildsvin.


Sedan hörde vi nåt jävla ljud och Seb hoppar till och tvärstannar och säger sedan "Det är gris." Varav jag kommer med "Fan ta dig det är det inte alls"
S: Jo det är det
J: NEJ!!!
S:JO!!!

J: Fan vi springer!

Och ja, jag hatar att bete mig sådär typiskt tjejigt. Men vad göra?!  Jag förlorade säkert 10 år av mitt liv de där få minutrarna. Sedan springer Seb lite före och säger "den kommer efter dig, den kommer efter dig!!!" Och asgarvar så klart. Jag gjorde det inte kan jag säga.


Till vår heder skall tilläggas att vi sprang inte så långt....  Och det läskiga är att strax innan hade jag visat honom ett ställe där jag trodde de hade varit grisar och han gick och pratade omnär han hade varit ute på jakt osv.Fy fan säger jag bara..

Jag såg dem dock aldrig. Och vilken jävla tur det då. S såg dem. Först sa han "det var en sugga och kultingar"

"Fint" tänkte jag då "en sugga och ett par kultingar"

När jag sedan sa det var det tydligen inte alls så. Utan då häver han ur sig att det var en sugga och mellan 8-12 kultingar. Fy helvete.. "Hela vägen var ju full"


Detta var i en korsning och grisarna hade tydligen stått på den andra avtagsvägen ca 30-40 m bort.

Av Josefine - 19 oktober 2008 20:08

Jag tror mitt ögat har dött. Det gör asont och det rinner hela tiden...

 Har det inte gått över imorgon får jag nog åka o kolla det. För satan. Kliar svider om vartannat.


Har iaf repat inför kalajset idag. Känns rätt bra. Vissa delar på pianot på Det vackraste bara...


I'm off


Inget filmtittande den kommande veckan iaf. För så fruktansvärt jobbig denna veckan har varit i och med att jag vände på dygnet sist jag har sentskift så.

Av Josefine - 17 oktober 2008 22:18

Jag är nervös. För hur vi ska hinna sätta allt till den 15:onde. Ja, jag vet. "det är en månad kvar" Men shit folk. Inget mer rep denna veckan. Nästa vecka är sent skift för min del. Vilket lämnar endast helgen öppen. Men jag har för mig att du skulle jobba sent på fredag Sanna? Alltså. Lördag och söndag kvar.


Bara att inse. Det blir nog inget Källeryd i år. Inte om vi inte vill göra bort oss.


Sedan är det då tidigt skift. Det brukar ju inte bli så mycket repat ändå på grund av diverse olika anledningar. Spelning på kalas den veckan också tror jag minsann. I alla fall. Sent skift därefter igen = samma som längre upp. Sedan folk. Är det veckan med dagen D.


Och jag vill vill vill gå vidare. Jag vill vara asbra. Men jösses. I den takten vi håller nu är det dryga 4 rep kvar?! Goddamn vad jag har blivit nervös... Förövrigt har vi ju inte spikat vilka låtar vi ska ha, bara idéer.


Men men. Jag antar att vi grejar det på något vis ändå. Det brukar vi ju göra.  Lyckas vi, med det lilla vi har tänkt, blir det asbra. Men framtills att jag kan låtarna i skallen kommer jag fortsätta vara nervös. Lite bra är det ju ändå för då hinner jag inte vara nervös inför kalaset och pianot...


Eller. Skoja bara. Jag hinner nog med det också.


Idag har jag varit sjukt trött. Fast att jag lyckades med bedriften att försova mig en timma. Vaknade av Michaelas klocka som ringde och min första och enda tanke var "Fan" och upp och iväg. Tog mig 20 min från att jag vaknat tills jag var nere i hallen hos de andra. Några av de minutrarna gick iofs åt till att skrapa de satans rutorna på bilen.


Så nu är det dags att sova. Upp med tuppen imorgon igen. Lördags jobb. Underbart eller inte. Har aldrig jobbat så mycket som jag har gjort denna veckan. Även om jag inte har jobbat så mycket överhuvudtaget förutom det här senaste månaderna.  


Ja på tal om ingenting har jag fått massa utslag på mina armar. Jag är rätt säker på varför jag får dem... Men de kliar!!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se