Senaste inläggen

Av Josefine - 16 november 2008 16:45

Oh ja.


Har precis vaknat efter en välbehövande timme av sömn. Måste ju vända på dygnet idag eftersom jag ska jobba så konstigt imorgon och resten av veckan.


Igår var SKOJ!! Jobbade och åkte sedan hem och plockade upp Sanna så att vi kunde bli "slampor" ihop. Jösses säger jag bara. Shell-skjortor nätstrumpor och fluffigt hår. Vad mer kan man säga.


Och vi spelade asbra. Lite fel här o var och en bas som pajjade. Men vi gick inte vidare.


Resten av kvällen var askalas. Men... Sällan skådat värre baksmälla. Bara för att jag skrev om det häromsistens... Ungefär nu som jag känner att jag kan röra på mig och ta mig ur sängen. Inte varit så här bakis på ett år säkert!


Ja jösses säger jag bara... Vilken kväll...  Kallt vare också.

Men jag ska försöka äta nu tror jag.


ANNONS
Av Josefine - 14 november 2008 20:39

Iuh... Börjar bli lite nervös nu känner jag.


Idag har varit en alldeles extraordinär jobbig dag. Kom hem vid halv 2 inatt. Kunde inte somna. Upp och hoppa vid 5. Så oh ja. Ene mekanikern frågade först om jag var sjuk, sedan om jag hade söpit och efter att jag sagt att jag varit på konsert, vilka jag hade sett. Men när någon tittar på en och frågar om man är sjuk. Så ser man jävlar i mig sliten ut. Och det gjorde jag. Ingen ork för att ta bort gårdagens smink och shiet. Fanns kanske en anledning till o fråga om jag supit igår också.


Men jag har överlevt dagen. Även om det varit halvt om halvt. Jävligt trött. Och när jag blir trött, så har jag ingen ork till nåt. Så då får jag bara massa skit i skallen som jag inte vill tänka på. Men så äre. Depp-musik för hela slanten. Och nu funderar jag på o sova. Jag vet att klockan inte ens är nio men satan! Jag är trött.


Upp o hoppa tidigt imorgon igen för, guess what, jag ska jobba! Fucking hell att jag jobbar nästa helg. Jobbar med de skojiga iaf nu i nästa vecka. Och det kan bli skojigare när det är hela nätter! Lite ensamt för mig dock. En radio till sällskap i stort sett. Men men. Tur jag inte är mörkrädd.Förövrigt drömde jag det konstigaste någonsin inatt. Jag drömde att jag var vaken. Det var asskumt.  För det var precis som  att jag just hade vaknat och kollade klockan och allt sånt, fast jag sov?!  För klockan stämde inte. Den stod på tio. Och det var mörkt ute. Det går inte ihop.


För att fortsätta prata om inatt, så mötte jag polack-bil på VÅR väg. Mitt i natten. DET är skumt och inte bara jag som är paranoid.Suffocate the dreams in my mind
(My last words, I'm choking, are all my dreams broken?)
Drown the thoughts that have me confined
(The silence is deafening, my ears won't stop ringing)
Gutter dreams as black as the night
(My last words, I'm choking, are all my dreams broken?)
No one told me empathy's a lie
(The silence is deafening, my ears won't stop ringing)


Har, på tal om ingenting (eller som fortsättning på mitt tidigare ämne angående trötthet och depp) hittat min låt som ska spelas på min begravning. Det är inte den som är ovan utan en ännu bättre. Sanna skulle fixa "vita arkivet" grej till mig.


Oh ja. I'm going down

ANNONS
Av Josefine - 12 november 2008 15:37

Allt är fixat. Behöver inte börja jobba mitt i natten till fredag. Vilket är väldigt bra för det hade aldrig funkat.


Även om jag inte riktigt förstår hur jag ska orka imorgon. Det lär bli jobbigt.


Men nästa vecka kan det nog tänkas att jag blir lite asocial. Bara så ni vet.

-

Av Josefine - 11 november 2008 20:27

Dra. Åt. Helvete.


Nog för att jag har lugnat ner mig sedan i eftermiddags. Men jag är fortfarande skitsur. Men jag tänker vänta tills imorgon, så jag vet om jag bör bli förbannad igen eller inte.

Av Josefine - 10 november 2008 21:47

Anna: Vet du? Jag hoppas han har FEL. Väldigt mycket fel! Och min kropp mår alldeles förträffligt under en tv-söndag ;) Men eftersom det har funkat förr antar jag att du har en poäng i det du säger.


Så. Jobba. Hämta Bröd o Axel i Vårgårda. Hem, cykla iväg o rida. hem, byta om, in till Herrljunga, till Göteborg, hem. SOVA


Behöver jag nämna att det varit en kaotisk dag. Jag red och fixade allt i stallet på dryga timman!


Jaja. När vi satt på tåget hem ringde förövrigt morsan. Hon undrade dels vart jag var eftersom jag under hela dagen har varit inne och vänt i stortsett. Ingen mat för mig inte. Men hon ville också meddela att Carina o Johanna hade ringt från jobbet och var väldigt angelägna om att få tag i mig. Sekunderna efter att jag har lagt på får jag  meddelande att jag ska ringa röstbrevlådan. Där Johanna vill att jag ska ringa henne bums!


Jösses. Allt det där. "ring så fort du kan!!" skrämde verkligen skiten ur mig. Men det var ju inte så farligt ändå. Jag tänkte att nu jäklar har nåt verkligen gått åt helvete där, till en början....  Men så var det inte.

Av Josefine - 9 november 2008 14:46

Min kropp är inte gjord för att motioneras! Maken till magsmärtor har jag nog aldrig känt.


Så imorgon verkar det återigen bli en tripp till Borås. Eftersom jag och Sanna är sådana tanke- och själatvillingar har jag sett ut ett par stövlar som jag tror att hon kommer gilla. Upp till bevis. Vi får se om de är något för damen.


Någon gång sedan är det återigen dags för att repa. Tredje dagen på raken. Det ni. Någon form av nytt rekord snart. Men vad gör man inte. Det jävliga är att det kommer säkert bli när något av mina söndagsprogram går. Det suger.


Var och hämtade sis och Carro inatt.  Efter två stopp på vägen och hjärtklappning på grund av blåa sirener bakom mig, kom jag hem. Men en sak undrar jag. Hur fan kan man må så dåligt dagen efter? Eller är det bara jag som är förskonad från allt vad bakfyllor heter? Nästan i varje fall. Och jag tror inte det har så mycket med att göra hur mycket man dricker. För om man fortfarande är full när man vaknar så...


I alla fall. Om jag, när jag är 22, blir helt utslagen efter EN kväll ute, spyr och mår allmänt jävligt. Så tänker jag fan i mig bli nykterist. Det kan ju inte vara värt det att må så dåligt för EN kväll.  Men jag hoppas verkligen att jag i fortsättningen kommer fortsätta vara förskonad från bakfyllor. För usch.


Nu tänkte jag duscha. Om jag vågar gå in där vill säga... Funderar faktiskt på att ta badkaret.


Ha! Jo just det. Jag blekte Sannas hår i fredags. Och vad vi än sa till Niklas så blev det bra! Men silverschampoo är läskigt! Lila gegga som man smetar i håret så det blir blå/lila-aktigt. Läskigt!!! Tur att man är brunett säger jag bara!

Av Josefine - 8 november 2008 22:00

 Någon har ätit upp mina kiwis....


Om en vecka är det företagsrock. Vi kommer slå er med häpnad.

 Jag har tråkigt. Har kollat på Sineater. Måste vara vaken.


Anna. Ska vi se Bullet?When it all falls apart- http://www.youtube.com/watch?v=DYdhEhqhzC4


Av Josefine - 6 november 2008 23:47

Sannerligen. Nästa vecka blir en slitsam vecka.


Måndag. Jobb 05.30-14.00 Rida
Tisdag. Samma som ovan
Onsdag. Samma som ovan

Torsdag. Jobb 05.30 Flogging och Street Dogs i Göteborg. Hem ca 2-3 på natten
Fredag. Jobb 05.30-14.00

Lördag. Jobb 7-4. Kalajs och spelning på Kärven. ;)

Söndag. Om jag fortfarande lever.


Antalet sömntimmar från och med torsdagen sjunker rätt drastiskt och så måste vi förmodligen få in en hel del reptimmar också. För annars är vi körda. Jag brukar vara rätt trött och sliten annars när jag har jobbat tidigt men det här lär ju slå alla tidigare veckor.


Och för att göra det hela ännu lite värre så har jag lite fler planer och dessutom så ska vi säkert köra något jobbigt på jobbet. Typ Magnum eller de där smala, ostadiga jävla flaskorna som BARA kraschar.  De flaskorna jag tillbringade två timmar åt att sopa upp i tisdags. Med hjälp av Sanne och Ingis.


Oh ja. One hell of a time.


------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag är pigg i kväll. Kanske beror det på att mina tappra försök att avsluta mitt sockerberoende. Lite cred till mig iaf. Det fungerar nästan.


På tal om ingenting. Så är det krig. Eller snart. Är mina sulor borta på måndag så jäääävlar. För då har satkärringen varit inne i mitt skåp och tagit dem ur mina skor. Jävlar i mig säger jag bara. Vem fan tar ett par sulor ur någons skor när de står på skohyllan?! Inser inte personen i fråga att de ligger där i därför att de SKA göra det? Goddamn. Jag förstår nu varför jag och Michaela aldrig har kommit överens. Delvis beror det på att hon bara är  kompis med korkade människor och de som inte är det är för det mesta halvt idiotiska eller så tycker jag inte om dem av någon annan anledning. Men det finns såklart undantag. Typ två pers eller så....


Folk dras ju förmodligen till folk som är lite likasinnade, right?! Alltså. NI får dra er slutsats själva. Jag har min.


Goddammit. Jag kan dra veckans favorit. På tal om korkade människor. (Detta är alltså en av Michaelas kompisar.)


Vi satt i tisdags på rasten och pratade lite om valet i USA

Varav den korkade personen ifråga säger.
"Vaddå är det val i USA nu?"

-nej men grattis lilla vän. de har Bara tjatat om detta i två år nu men.-
Och vi frågade henne hur hon kunde missat detta. Varav vi får svaret:

" Men fan det är ju USA. Det påverkar ju inte oss något så det skiter väl jag i."

- Nej nej det påverkar ju inte oss alls. Nej då. Absolut inte. Korkade jävla.... 


Behöver jag nämna att jag knappt står ut med att ens se människan?


Nu ska jag kolla på film. Orkar inte fortsätta här.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se