Senaste inläggen

Av Josefine - 5 mars 2009 00:50

Jorå för tusan. För sedan säkert tjugo minuter sedan.

Lite schletnare, lite tröttare (läs: mycket) men lite klokare.


Inne på min tjugonde vakna timme nu och de senaste, tja, tio timmarna har jag känt mig väldigt korkad kombinerat med mer eller mindre regelbundna hjärsläpp.


Men vad ska man förvänta sig. Gå upp kvart i fem, cykla fem kilometer en halvtimma senare, för att komma med ett tåg och sedan komma hem 19 timmar senare efter att återigen ha gått/cyklat fem kilometer?


Men jorå... Vad gör man inte för sin framtid? En framtid som jag nu har lite mer koll på. Växjö är najs. Nu ska jag bara leva med ångesten de närmaste månaderna.


Nu tänker jag sova de närmaste.... tio timmarna eller så. Väck mig inte för allt i världen.

ANNONS
Av Josefine - 1 mars 2009 00:50

Kan de inte göra svenska folket en tjänst nästa år och skrota den förbannade melodifestivalen?! Det är ju för fan pinsamt. Och om de nu måste ha den så för helvete! Byt programledare! Avskyr, avskyr Petra Mede.Trodde det var meningen att sådana här program skulle dra tittare men seriöst, sådana som hon skrämmer ju för fan bort dem.


Fick ju å andra sidan dagens asgarv under de tio minutrarna jag kollade. Nämligen i form av "pausunderhållningen" aka Darin. Seriöst. Jag skrattade häcken av mig. DET om något var pinsamt. Har man inte röstspektrat för låtar så snälla, överlåt det till någon annan! Herregud. Den grabben sjunker bara lägre och lägre och detta måste i särklass varit bland det plågsammaste jag hört. Någonsin.


Så gör oss en tjänst och lägg ner skiten. Blir bara sämre och sämre för vart år.

ANNONS
Av Josefine - 23 februari 2009 23:17

Sanna: Det må så vara. "skön" på det vis du menar ligger nog rätt långt bort måste jag säga. Menar gubben är gammal, kändis osv osv.  Så att... Tolka som du vill kära du=P Tror många andra faktiskt förstod det utan vidare förklaring men nu  gott folk. Here it is.


Dagen har spenderats med att inte göra mycket alls förutom att träna och göra tappra försök med att dränka oss själva när vi simmade efteråt. Russin, russig, russinig och vad som nu kom efteråt. Efter ett tag spårade det, som alltid, ur och vi kom in på "surint" och gud vet vad. Rätt så kämpigt att simma när man börjar skratta så mycket att man hade vikt sig dubbelt om man hade stått på land. Så det blev diverse *blubb blubb blubb* och en massa hostande och fräsande. Likheter med en halvdränkt katt kan jag tänka mig. Skoj hade vi iaf och  några längder fick vi allt simmat.


Imorron är det Vendy-träning som jag nog kommer att åka med på. Annars har jag ingen idé om vad jag ska göra.


Hade snöbollskrig med Seb igår. på tal om ingenting, och det var SÅ mycket roligare när han var mindre, förlorade och sprang in till mamma och gnällde.


Fick igen för alla år rätt brutalt. Snö i ansiktet, nacken, halsen, mössan och ja. Ni vet. Jag var dock smart nog att bylta på mig massor av kläder och sedan se till så att de satt tätt och inte lämnade hemska glipor där snö kunde hamna. Till och med halsduken satt tajt åtlindad så det var inte så mycket snö som faktiskt ramlade ner i nacken. Men mitt ansikte fick ju dock ta emot en hel del.


Och nej. Snöbollskrig är inte sånt man höll på med när man var liten som somliga envist hävdar. För då är man bra jävla tråkig.  Släng er i väggen och ha lite jävla kul för tusan!

Av Josefine - 22 februari 2009 21:57

Halvtid i Beck och jag är så mätt så jag vet inte vad. Käkade upp det som blev kvar av min thaimat igår. Som vi förövrigt släpade med nära fem mil innan vi käka. Gott vare i vilket fall.


Så igår spelade vi ju då alltså i Borås på Parkaden. Och det gick pretty damn good faktiskt även om jag inte var så pepp innan. Blev det precis innan vi gick upp på scen. En eller ett par låtar som gick dåligt. Dels nerver och dels för att jag inte hörde mig själv på Teenage Rebel.


Senaste dagarna har varit rätt jobbiga. Allt på grund av att jag skulle upp tidigt i onsdags och torsdags då jag skulle vara i Eggvena vid 6 tiden på morronen. Lite kämpigt när man sovit halva dagarna innan, eftersom det är lögn att kunna somna på kvällarna då också. Så jag räknade lite på det och det blev ca 14 timmars sömn på tre nätter. Ingen aning om varför jag inte kunde sova andra natten när jag skulle upp tidigt på morronen så. Mitt humör igår var ju inte precis det bästa någon gång under dagen när vi traskade runt på mässan. Poor people som av någon outgrundlig anledning stod/står ut med mig.


Men brist på mat och sömn gör mig jääävligt grinig. Så när jag kom hem vid halv fem tiden kände jag mest för att sova men det gick ju inte.


Sedan att köra på de satans vägarna när det är massa snö och shit är inte kul. Satt och spände mig som busen hela vägen hem vilket resulterade i en rätt öm nacke och rygg. Men det gick ju bättre än sist när jag körde till/från Borås i snökaos, som folk i vissa delar av landet bestämt skulle hävda. För denna gången hade jag ju faktiskt vinterdäck på^^


Over and out. Beck börjar nog alldeles strax. Säger bara det. Gunvald är skön. Sedan är det sova som gäller. Sällan varit tröttare än nu.

Av Josefine - 17 februari 2009 21:57

What to say, what to say...


Inte så mycket nytt just nu.

Ska jobba några dagar denna veckan i Eggvena för att lära mig hur allt ska gå till osv osv när jag blir lämnad själv med knattarna. Så, det är väl det enda.


Spelning på Parkaden för övrigt på lördag. Kan bli kul. Göteborg horse show också och jag har för mig att Rachel pratade om att åka dit den 20:de vilket betyder fredag. Men jag vet inte.


Så det är onekligen dags att sova nu igen. Har inte gått o lagt mig så här tidigt sedan tiden på cider (där jag f.ö har blivit erbjuden sommarjobb igen, men det är en annan historia som jag kan dra imorgon eller så.) men jag antar att det är dags att vänja om sig igen.Av Josefine - 11 februari 2009 23:32

Suck. Det är vid sådana här tillfällen som jag önskar jag hade en boxningssäck i mitt rum. Sena kvällar när man bara fylls med sådan lust att bara slå på nåt. Inte bara kvällar förstås. Men nu är det kväll och jag känner för att avreagera mig.


Iaf. Var på gymmet idag. Första gången sedan i somras eller något. Jäkla massa maskiner (eller vad man nu kallar dem?) som jag knappt kände igen. På vissa var det ju två i en så då blev jag ju ännu mer förvirrad.


Plaskade med Anna efter en dryga timma däruppe. Hon ville ha någon att bogsera eftersom hon skulle göra guldbojen. När hon sedan var klar så frågade Birgitta om inte jag också skulle göra den så jag kunde påbörja simlärarutbildning. Insåg dock mina begränsningar så jag får nog träna en del simmning innan jag ger mig i kast med den utbildningen. Men det vore en idé. Sannerligen.


Bräda imorgon. Känns fint. Punkterade ju mitt finger igår så det känns lite bättre att kunna böja fingret lite nu iaf.


Fan vilket pisshumör jag blev på nu då. Saker har väl inte direkt blivit som jag hoppats på det senaste men va fan. Känner verkligen för att vara hur sarkastisk, tyken och elak som helst nu. Så jag antar att sova eller nåt vore på sin plats innan jag sabbar nåt. Vad jag nu inte redan har sabbat.


Den listan lär ju bli relativt kort för tillfälletAv Josefine - 7 februari 2009 17:10

återigen här...


Jag har inget att göra. Blev inget tolkande med Rachel idag för snön är borta. Inget gym med Linda pga diverse orsaker. Så... Mina dagar som var så planerade blev det inte mycket av. Var med pappa och Seb när de sågade o plockade grenar. Vad säger man? Vädret var ju iaf fint.


Ska väl snart ta och masa mig härifrån och in i duschen. Eftersom Alex och Kimm ska ha sin inflyttningsfest ikväll. Kan bli hur galet som helst gott folk.=P Lite orolig för hur mitt finger ska överleva dock. Våga bara pilla på mig säger jag bara:P Är faktiskt väldigt nöjd med presenten jag köpte igår till dem. Den är kul och lite... ironisk kanske? Jag hoppas  de inser det också=P


Skickade förövrigt ett meddelande i torsdagskväll och ringde ett samtal igår morses. Så nu har jag förmodligen lite jobb på gång. Känns fint för jag står seriöst inte ut med att inte ha något att göra. Har bestämt att börja träna också. Men så länge mitt lillfinger ser ut som det gör lär det inte bli någon box för mig iaf. Men så småningom så...


Men men...

Ha skoj, sup lungt and what so ever.

Vi ska nog klara denna kvällen med^^ 
Av Josefine - 6 februari 2009 14:42

Så. Hemkommen från vårdcentralen. Tja vad säger man?

Jag sitter med ett finger som bultar med en blodblåsa som är större än någonsin....


Det första sköterskan sa när jag visade mitt finger var "Oj jösses. Den var inte dålig den."


Sedan gick hon iväg för att konferera med någon annan vad hon skulle göra. Vilket visade sig vara: Inte ett skit. Hon kom tillbaka och sa att man brukar inte göra hål på blåsor och yada yada. Och att hon aldrig sett nåt liknande.


Underbart Josefine. Nu hoppas jag bara att den försvinner inom kort och att fingret inte trillar av på cupen. För imorgon kan bli en jobbig dag. Tolka med Rachel (pulka efter häst) och sedan inflyttningsfest hos Alex o Kimm. Om mitt finger sitter kvar på söndag kommer ingen bli mer förvånad än mig.


Men har inhandlat en extas-inflyttnigspresent till alex och kimm. Kan inte bli bättre =P

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se