Senaste inläggen

Av Josefine - 23 mars 2009 23:31

http://jolar.blogg.se

Och ja, ni får kommentera.


ANNONS
Av Josefine - 23 mars 2009 21:53

ANNONS

Av Josefine - 23 mars 2009 19:22

Nästan färdigpackad. Fast känner jag mig själv rätt kommer jag känna mig tvungen till att dra upp allting igen för att faktiskt se om jag fått med mig det. That's how it is...


Så om tolv timmar kommer jag befinna mig på Landvetter för att flyga långt bort ett tag. Just nu känner jag mig jävligt sugen på att stanna borta längre, men time will tell skulle jag tro...


Jag har tänkt en del på ny blogg eller så nu, bara för uppdatering av resan; så att ni vet att jag lever osv. Vem vet när jag lyckas ordna ett telefonkort där nere. Men jag kommer inte på nåt bra. Så jag kommer helt enkelt fortsätta fundera och ladda in musik i mp3n.

Av Josefine - 19 mars 2009 20:07

L: Inte helt hundra procent säker men om jag spanat rätt när de blandat den i baren är det: Tequila Rose, likör 43 och mjölk i en version jag har sett, men jag tror de använder något annat på Sticky Fingers som gör att den skiljer sig från mängden ;) Och nae, jag känner mig inte så modig, mest puckad och galen för att vara ärlig =P Men det ordnar sig nog^^


Idag har varit en asskön dag. Promenad på förmiddagen, jobba, träna och nu slapp. Okej skoskaven var väl kanske inte så där jätte-sköna kanske men. Ungarna var asgulliga idag. Inga bråk och bara 7 stycken. Ashärligt väder när vi var ute och jag kollade på Pontus när han låg på rygg i däckgungan i solen och det såg så jävla härligt ut!! Sedan att jag blev tvungen att bjuda på saft för att jag förlora i pingis mot honom gör inte så mycket. Och for the record. Jag är en av de bästa "fröknarna" har jag fått höra två dar i rad nu så släng er i väggen alla ni som inte trodde jag skulle fixa't ;)  That kind of made my day. =D Synd att jag nog inte träffar dem på länge nu. Har nästan börjat tycka om dem ju (när de är snälla iaf) ;)

Åkte till cirkelträningen efter att jag hade slutat. Inte alls många där vilket innebar färre stationer och tre varv istället. Känns som att jag kommer ha träningsvärk på fler ställen imorron. Men det kändes kanon faktiskt.

Fina tider nu. Känns finfint nu faktiskt. I helgen blir det till att skaffa lite grejer inför Thailand. Ett par shorts, bikini, ryggsäck, lättviktslakan (siden lakan) och myggnät står på listan. Så får se vilken dag det blir av. Dags att börja räkna ner nu =D

Av Josefine - 16 mars 2009 19:08

Nu är det kirrat.

Om en vecka sitter jag förmodligen här, nervös och livrädd som bara fan, och funderar på vad i helv.. jag gett mig in på.


Men sånt är livet. Särskilt mitt. Varför överhuvudtaget tänka igenom någonting innan man slänger sig med huvudet före? Jag har sällan gjort det innan och jag tvivlar på att jag kommer börja göra det på mer regelbunden basis så. Shit happens. Säg bara yes. Jämna plågor (kanske inte). Ja ni kan alla de där sakerna nu. Alltsom oftast känns det som att det går åt skogen på mitt håll men. Någon gång måste det vara min tur att ha lite flyt så jag hoppas på det nu. Annars blir det jobbigt där långt borta.


5 veckor i Phuket. Sol, värme, bad och äventyr ser jag fram emot. Visum ska fixas imorgon.(Återigen sista sekund, icke säkert att jag hinner få nåt förövrigt) Vill ju inte hamna i finkan eller gud vet vad där nere.

Av Josefine - 15 mars 2009 10:50

Idag känns det som måndag för söndagen var ju igår. Aight?

Ungefär så konstigt det är. Efter vår kalaskväll på Sticky i torsdags med en kalaspelning. Riktigt bra var de. Både Anagoes och Itchy Daze. Ett hett tips är dock att inte plocka ner affischer i rökrummet. De luktar in smultron om man säger så.


Torsdagens dagens:
J: Jo alltså du får gärna kolla väskan om du vill men det är bara träningskläder. *jag öppnar väskan*
(mummel och skratt i kön om att jag var bowlare eller nåt)
S: Akta dig för skorna!
V: *kollar i väskan* Jösses du har ju hela hemmet med dig! Vart ska du flytta in någonstans ikväll? :D
*massa skratt bakom* 
J: Nar jag hade väl inte tänkt flytta någonstans men...:P
V: In med dig :P


Fredagen... What to say om fredagen?

Lite schleten men inte bakis. Som tur var eftersom jag traskade iväg och jobbade vid halv 1. Sedan var det lek, mellis och filmtittande som gällde med kidsen.


Kom hem och kände mig som en zombie. Sov lite, duschade osv. Drog hem till Anna för lite förande dit senare Sara också kom. Vidare till Sara. Och sist och förmodligen sämst: Vårgårda. Dålig musik, konstigt folk och inga Rosa-Pantern drinkar i baren. Skämmes! Blev ju inte så långvarigt där ändå eftersom att efter ca: 1.5 timmar så åkte jag ut. Grattis mig. Svinsur och irriterad traskade jag iväg för att efter en mindre promenad bli upplockad och hemkörd. Sedan var det The Used som gällde. Men jag var inte minsta bakis igår så. Förandet var kul åtminstone^^


Ja igår var också en flopp. Kalajs hos Bosse med melodifestival, Ingrid och Christine. Behöver jag säga mer?! Men jag fick fruktsallad med glass så, jämna plågor kanske. Drog därifrån vid halv 12, gick hem (i beckmörker med ständiga tankar på vildsvin ska ni tro) och satte mig och spelade gitarr.


Hur i hela världen ska jag klara mig utan att spela överhuvudtaget på fem veckor?

Av Josefine - 11 mars 2009 10:32

Kan ha lite roliga planer på gång =) Kan inte säga vad än, är inte helt spikat och med min vanliga tur kommer det väl kollapsa i slutändan om jag säger för mycket. Men så fort det är spikat så ska ni få veta =)Av Josefine - 7 mars 2009 19:32

Bakis-emo dag idag. Eller bara emo kanske.
Efter toppar kommer dalar och allt har ju varit fint nu ett tag
.


Sticky Fingers igår. Efter ett nästan missat tåg och missade förköps biljetter. Det sista innebar att vi åkte dit på vinst och förlust eftersom det var 20 i dörren. Men det ordnade sig. Fixade biljetter på samma vis som jag och Anna gjorde sist vi var där, för närmare ett år sedan.


Så. För att sammanfatta kort: Riktigt fin spelning av Renegade, snefylla med div. toppar och dalar, goda Rosa Pantern drinkar, mycket folk m.m


Fattar inte det här med snefyllorna. 3/3 gånger den senaste månaden har det slagit över. Och jag hatar det. Men jag tänker inte ljuga för mig själv och säga att jag inte vet vad det beror på. För det gör jag, mer eller mindre. Tänkte det skulle hjälpa att hålla upp med festandet lite men wepp.


Kommer inte ihåg allt jag kom på under min emo-promenad som jag hade tänkt lägga upp men känns alltmer som att jag bör leva efter att inte ha förväntningar, för då behöver man inte bli besviken. Sedan om det gäller olika saker eller folk varierar.Dagens låt. Underbar som alltid och texten är strålande.
http://plyrics.com/lyrics/used/buriedmyselfalive.html


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se