Senaste inläggen

Av Josefine - 24 maj 2009 23:20

Kan inte säga annat än att gårdagen var jävligt fin. Drog till Anna vid halv 3-3 tiden. Slappa i solen, lyssna på högmusik, dricka saft och bara allmänt ha det asgött. Sedan fick vi fram tennis-racketar och en boll och satte i gång och passa lite. Några rutor som var i riskzonen ett par gånger men vi klarade dem. Efter ett tag så var det nog inte meningen att vi skulle spela mer då jag lyckades få in en finfin träff in i grannens rabatter. Och ja, det kan kännas lite dumt att rota runt i dem alltför länge.


Fick istället fram badminton rack och boll. Men bollen pajja efter första serven så det var bara att ge upp. Bestämde oss isället för att åka och fixa käket. Och käk blev det. I mängder. Är fortfarande mätt efter våra kycklingspett med annanas, tomater och paprika med sallad till.


Så ringde Diddi mitt upp i alltihopa och hade slut på cigg och hade druckit så jag och Anna gjorde en liten roadtrip. Fick en (flera?) plantor och en hel del skratt. Tog vägen förbi här hemma och hämtade kubb och choklad. Spelade kubb. Som jag till en början låg väldigt dåligt till i, tog igen det. Och Förlora på sista pinnen!!!  


Det var tecknet för att det var dags för lite norskskräckis och grillade bananer med choklad och vaniljglass. För vi var ju sååå hungriga. Eller inte men gott var det!!


Utöver gårdagen så har långhelgen bestått av lite repande, lite drickande och kalasande med Alex. Och ja. Det var också en kväll. Lämnade huset vid halv tre för att åka o repa. Kommer hem vid 11 dagen efter. Så kan det gå när man plundrar "lost and fouind-skåp". Skojigt värre.


En jävla massa bråk också under denna helgen. Inte så skojigt men jag skulle förmodligen inte kunna bry mig eller prata mindre med personen ifråga än vad jag gör nu. 


"I don't feel any shame I won't apologize"


 I övrigt känns det som att det är så mycket skit runtom nu att jag liksom har lagt av med att bry mig överhuvudtaget. Screw this.

ANNONS
Av Josefine - 20 maj 2009 15:55

So why are still tears in your eyes?

ANNONS
Av Josefine - 15 maj 2009 00:00

Fick reda hur jag ska jobba nästa vecka: Sent (igen) Kan bli skoj säger jag bara... Eller inte. Beroende på hur man ser det. Börjar dock bli jäkligt less på o jobba sent hela tiden nu. Behöver ta mina sprutor änna.


På tal om ingenting så. Nog för att jag varir rätt anti hjortron-grejor sedan Åre. Men nu så är jag nog allergisk mot det. Faktiskt.

-

Av Josefine - 13 maj 2009 23:36

Fy satan vad jag är trött. Inte trodde jag att det skulle vara så här jobbigt att börja jobba igen. Är inne på andra veckan sentskift nu, får väl se vad/om det blir nästa vecka. Blir det sent då med lär det bli fruktansvärt jobbigt...


Jobbigt som det är nu ändå anser jag. Jävla clown som bara drar runt o tjötar och irriterar folk (mig).


Av Josefine - 3 maj 2009 10:38

 Vaknade av att det ringde, såg att det var Seb. Tänkte "Va fan vill han mig." Men jag svarade. Vet inte vem jag pratade med men den saten, låt oss kalla honom N här, måste ju fått ett gott skratt. Konversationen i korta drag:


J: Eh, Hallå?

N:Tja, skulle bara säga att Sebbe sover hos mig inatt för han mår inte så bra. osv osv.

J: Eh okej?

N: *skrattar lite och säger* Fan är du full eller? :D

J: Va? Nae....*kollar på klockan på stereon av alla saker i MITT rum* Men det är mitt i natten här...?
N: Eh.. Jo-o...(förmodligen jävligt medveten om det) men iaf. Seb sover här för han mår inte så bra.

J: Hm okej... (tyst en stund) Men håll lite koll på han bara så han inte kväver sig eller nåt bara.
N: Jadå. Jag håller koll på honom.

J: Okej, men kalas...


Efter att jag lagt på började jag undra varför inte Lena eller Tove vaknat. Menar de borde ju ha vaknat av att det ringde och att jag stod och prata i telefonen. Det var ungefär då, när jag satte mig på sängen igen som jag insåg vart jag var, när jag upptäckte att det inte fanns en chans till att de skulle hört nåt. Och insåg vad jag hade gjort. -asg-


"det är mitt inatten här" -No shit Sherlock -asg-Av Josefine - 1 maj 2009 19:11

Detta måste ha varit den mest sega dagen någonsin. Klockan har inte rört sig det minsta. Inte för att jag har gjort det heller. Har idiot-ont i hela kroppen och, nä det är inte från igår. Möjligtvis smärtan i fötterna kan härledas till gårdagen.


Fem veckor i badtofflor och en kväll i decimeter klackar är inte att rekommendera.


Men gårdagen kan väl sammanfattas med... Intressant. Intressant och tokig.

Av Josefine - 25 april 2009 13:22

Snyggt jobbat Josefine. Maste slagit alla rekord. Fan vad pinsamt.


Tack Tove

Av Josefine - 13 april 2009 10:49

"I’m surprised it got so far
Things aren’t the way they were before
You wouldn’t even recognize me anymore...

 In the end it doesn't even matter"


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se