Senaste inläggen

Av Josefine - 1 september 2008 20:29

Första dagen gjord. Efter en veckas semester. Har varit borta därifrån i 5 veckor men det känns inte precis så. Gjorde världens jesus-grej imorse som inkluderade att jag låste ute mig själv. Runt kvart i 6 sådär när alla andra kloka skallar sover.Vendy är sjuk, dock på bättringsvägen. Ska strax kila upp och kolla till henne.Mina ben är nästan döda

ANNONS
Av Josefine - 29 augusti 2008 23:01

Fan vad trött jag blir på sånt här

Antar att det återigen är bevisat... Att jag aldrig lär mig.

ANNONS
Av Josefine - 29 augusti 2008 15:51

När man har långt hår vill man ha kortare och när man har kort hår vill man ha längre.


Fy fan jag sörjer redan den där biten på dryga 1,5 dm som saknas. Och att rakpermanent inte är något som man bara behöver göra en gång. Just nu. När mitt hår är lockigt är det bara axel långt.


Jag känner för o gråta.

Och som Sanna informerade om förut. Less than Jake till Sverige 6 dec i Malmö. Det är en lördag^^


Något annat som är dåligt är att gocarten är förlagd till den 20 sept. Dvs dagen efter HCSS och vår helnatt i Göteborg. Bara för att det var min idé med morgontåg och nu ska jag befinna mig strax utanför Götene kl 10.00 på lördag morgon. Dålig idé. Rakt igenom.

Av Josefine - 28 augusti 2008 21:53

...hon vet allt, hur kan det komma sig?
 

Jag har just bevisat att jag är en snäll själ som hjälper folk. Så äre. Och ska rendera mig min julklapp som jag skulle fått för, ja någon gång för längesedan.


Gick bra o köra idag faktiskt. Fick med Linda som sällskap så det var skoj. Jag ska härmed sluta hetsa upp mig inför att köra i Göteborg. Banne mig.Hm. Ja. Jo. Jag börjar bli lite trött på folk som sitter och snackar en massa om saker/folk för att sedan göra precis tvärtemot vad de tidigare sa. Kom igen nu. Allvarligt talat. Varför slösa massa tid och energi på att göra ner folk för att sedan hänga med dem?


Aja. Jag bryr mig inte. Tänker inte bry mig.

Det är överspelat för min delAv Josefine - 27 augusti 2008 19:37

Varför utsätter jag mig för det här?


Jag tog mig från Säve genom Göteborg och hem. Nu ska jag alltså ta mig in och igenom Göteborg och till Säve. Seriöst. Någon som vill slå vad om hur många gånger jag kommer köra vilse och hamna i fel ände av stan?


Nej usch och fy.... Gråtgråtgråt. Ingen som vill följa med? Ring mig i så fall gott folk.


Ett väldigt blött Göteborg idag med Anna. Hon fick världens chans men hon tog den inte :P Hittade ett par jeans iaf så nu hoppas verkligen att de inte krymper när jag tvättar dem. Då blir det ytterligare ett par Cheap Monday jeans att hoppa i. (om de andra nu blir rena *host*)


Nej gott folk. Nu ska jag skalpera min "käre" bror så det blir tyst iår. Alternativt, göra något drastiskt.


Linnea: Det gick inte så bra i Nossebro, ljudet var kasst och ljudteknikern ännu dåligare. Stället att äta på heter "Jensens böfhus" (fast danskt "ö") och det är jättegott och rekomenderas^^

Av Josefine - 25 augusti 2008 22:09

Okej gott folk. Jag lever och jag kom hem utan större missöden. Grattis mig och vi spelar imorgon. Om jag lyckas få dit grejerna hela och rena!


Sanna du är förövrigt skyldig mig ett par jeans ;)

Av Josefine - 24 augusti 2008 21:24

Vad tänkte jag på!?


Jag kan inte köra till Säve. Då måste jag in i Göteborg!!
Eller dit går la. Då är ju Mich och Malin med och pekar ut väg men faaan...
Jag ska väl hem ock!? Hur i hela världen ska det gå? När morsan körde sist var det kaos. Det lär inte bli bättre...Bara att inse. Jag kommer att dö. Eller så hittar ni mig gråtandes i ett dike när jag inte hittar hem. Om det nu finns diken där....

Av Josefine - 23 augusti 2008 21:43

Jösses, nu hänger jag återigen inte med längre....


 Iaf. Vart i Borås idag, käkade på ett bra ställe, även om det tog en jävla tid att få maten idag pga strul i köket. Men vi fick ju gratis glass och ett kort med en bonus grej som gör att någon av mig, mamma och michaela kan käka gratis där nästa gång.


Men maten var god och billig^^


Var i paddocken med Vendy nu ikväll. Resultatet blev en hel del svett och ett par blåsor i händerna.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se