Senaste inläggen

Av Josefine - 24 september 2008 00:04

Någon dag ska jag försöka skriva om helgen. Men orkar inte just nu.


ANNONS
Av Josefine - 15 september 2008 19:07

är jag lätt eller min bror stark. För den jäveln vände mig upp o ner.Kallt, det är kallt!!

ANNONS
Av Josefine - 13 september 2008 12:49

haken är ju att det är Yamaha och jag vet inte vad jag tycker om dem.  (Alla som hört min gamla elgitarr vet vad jag menar)

Åsikter någon?

Uff

Av Josefine - 12 september 2008 15:13

min näsa... Sov nästan 12 timmar inatt. Asgött men jag fick ju slag när jag såg vad klockan var när jag vaknade.


Jag har tråkigt. Är assugen på choklad ochpizza (vilket jag förövrigt har varit hela veckan) Jag vill hitta på nåt men jag vet inte vad.Tråk


Av Josefine - 11 september 2008 23:31

Jag lever även om det kanske inte märkts så tydligt de senaste dagarna.

Min näsa är dock åt fanders och det håller på o sätta sig i bihålorna. Underbart.


Bara för att jag inte har något bättre o skriva så upptäckte jag förut att jag, idag, har haft min gitarr i ett år. Så grattis oss. Ett års jubileum eller nåt.

Av Josefine - 7 september 2008 19:44

So. Tompa-torpspelning som inte var i Tompa-torp utan i bygdegården på grund av regnet.


Skoj skoj skoj=P

Har ont lite överallt och har massa nya blåmärken. Men värst är min nacke och mina revben. Bröd är sannerligen tyngre än vad hon ser ut;) Och alla skador är ifrån när vi alla stod och trängdes framför Nightshift när de spelade. Och de var bra:P Jag och Bröd håller ihop. Jag får en knuff så jag åker raklång på golvet och kort därpå kommer Bröd och dunsar ner i bröstkorgen på mig. Jag trodde jag dog. Men jag kom upp igen. Åkte även pladask frampå scenen och välte över de där vassa grejerna som funkade som trappsteg upp på scenen. Men det var skoj:D


Spelade. Prata med folk. Varav diverse som påstod att Anti-Flag var emo och som senare på kvällen bad mig gå.

Lät typ så här: Josefine, kan inte du gå härifrån?! varav jag: Va faaaan!!! Men jag fick reda på storyn bakom det hela imorse utav Alex (som sov på mitt golv i natt). Det var tydligen för att jag liknade/påminde så mycket om killens(som bett mig dra) ex som han bad mig gå. Men jag blev irriterad ändå.


Även diverse snack om att, jag o Bröd ska förlova oss (när det har klickat), jag och Sanna älskar varandra för att vi kan spegla oss i varandras ögon, en del om grejer jag inte vill skriva här i samband med föregående vad det nu var.  Det renderade i en rätt blöt puss och ett konstaterande om att jag har vackra ögon (?!) Så även en hel del gitarrspelande och "lektioner" i gitarr utav Kim. Något av det roligaste måste ändå ha varit när Alex lovade Oliver sängplats här och bara hävde ur sig "jo Josefine, Oliver sover hos dig också" Jag kunde bara skratta, men O sov aldrig här för de lyckades fixa skjuts på något sätt när jag o Alex skulle gå.


Jag och Alex tog oss hem, Alex rätt vinglande och jag pimplande på den oöppnade cider jag hittade på golvet. Alex var på god väg ner i diket och höll på att bli ihjälskrämd av kossorna som gick längs vägen=P Vi var väl hemma halv 3-3 någonting och tog oss en macka och en massa vatten i köket.


Det var också kul när jag och Alex kom in och min bror spatserade ut från badrummet i kallingarna och alex vinkade lite käckt och sedan kommer till mig och "Josefine! jag såg just din bror i bara kallingar!!"


Men men. Fler grejer kommer kanske så småningom allteftersom jag kommer på dem:P


Just ja. Min farsa var där nere och kolla läget och drack grogg med grabbarna i källaren och pratade med Alex och Bröd. Jag försökte hålla mig undan så gott det gick. Ingrid var även nere två gånger och anledningen till att pappa kom ner var tydligen på grund av att hon hade varit så orolig XD Bosse hade tydligen varit med ena gången också men han stannade i bilen sa pappa. Pappa hade även hört ett brakande borta i Monicas trädgård och gått för o kolla efter. Då var det någon som däckat på deras vedhög -asg-Av Josefine - 5 september 2008 23:35

Så. Är inne på min 19:onde vakna timme. Börjar överväga att gå o sova så att jag orkar gå upp i morgon och släppa in folket i replokalen. Spöstraff är utlovat om jag inte befinner mig där i tid, men om jag skulle tagit åt mig varje gång det har blivit utlovat/ jag blivit lovad det, av diverse orsaker, hade jag i dagens läge varit dödare än Jesus.


Men imorgon är det Tompa-torp och jag kan inte för mitt liv förstå hur jag ska orka. Nästa vecka är det sent skift som gäller, gott folk, så ni kan räkna med att jag kommer vara ganska så osocial på kvällarna.


Första veckan gjord. Det suger att släpa sig upp ur sängen på mornarna och det är rent av deprimerande när man ser att klockan står på 04.45 när den ringer. Men men.


Det som inte dödar det härdar eller hur är det nu igen? Dödar-stärker?

Av Josefine - 3 september 2008 18:43

Fy satan vad trött jag är...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se