Senaste inläggen

Av Josefine - 15 oktober 2008 21:24

Seriöst

Jag känner mig helt jävla lobotomerad. Jobbade 12 och en halv timma idag. Alltså 5.30 till 18.00 En halvtimmes rast vid halv 10 och dagens enda mål med mat tills jag kom hem nu vid nio. Var ju o repa. Därav anledning till att jag slutade klockan 6, annars hade jag säkert fått köra längre tills vi var klara. Som det var nu fick JE ta över. Stackarn. Köra två maskiner...


Ledningen på det där stället är ju inte kloka för fem öre. Starta upp ny linje med folk som inte ens kan den innan man är färdig med de andra.

Men av någon konstig anledning går alltid övertiden snabbare än den vanliga. Jättesnabbt går det. Tjoff har det gått en timma.


 Well well. Mina armar skakar och darrar. Nu förstår jag vad du menade Alex när du hade tankat i dig massa Franks.


Aja jag är helt stört trött. Var det redan imorse när jag skulleupp. Jösses jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde imorses. Känns som om det vore igår...


Angels wings won't you carry me home

ANNONS
Av Josefine - 14 oktober 2008 19:47

Jösses. Jag har ingen koll på dagarna längre. När jag gick i skolan hade jag ju schemat att gå efter med diverse lektioner, sovmornar och sluta tidigt dagar. Nu är det inte så, så min koll är ungefär lika med noll.


Enda jag håller koll på är tidigt/sent, 5/4. Men inte mer än så.


Jag har tråkigt och jag kommer aldrig få ner inspelningsprogrammet för det går så sjukt segt här. Och jag idiotförklarade morsan förut. Hon sa att det inte går att få snabbare här ute och så visade hon någon sida på Herrljungakommuns hemsida.  Gissa när sidan var uppdaterad?! 30/11 2006.


Oh yeah. Jag tror det har hänt liiiiite på två år.

Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde för två år sedan ju.


ANNONS
Av Josefine - 12 oktober 2008 20:59

Well well. Tv kvällen över. Snart dags o sova.

Hade diverse samtal med mina "kära" syskon också. Men jag orkar inte riktigt bry mig om vad folk tycker, tänker och insinuerar.


Mitt liv och jag lever som jag vill


Av Josefine - 12 oktober 2008 16:35

Så jag tar en paus i tv-tittandet för att skriva lite här. Dock har jag bara sett Brothers and Sisters hitills men det kommer mer..^^


Oh ja. Mina tv-söndagar är tillbaka. Speciellt som att jag missar massa på vardagarna när jag jobbar sent skift. Så åtminstone varannan vecka^^


På tal om något annat:

Jag vill repa!!! Folk kom igen nu! Vi kickar ut folket och återtar vår replokal! För jag vill repa! Och inte bara en eller två låtar utan massa!!


Eftersom det inte händer så illa mycket annat blev det Göteborg igår med folk. Rätt skoj. Hamnade en stund på Gallis sedan innan vi drog hem. Och jag tror jag hatar katter nu. Kom hem vid kanske halv 3 och ska lägga mig o sova. MEN då hade kattjäveln spytt på täcket!! Det enda jag orkade göra var att slänga ut täcket och hämta extra-täcket. Resten får morsan elller Michaela ta hand om. JAG tänker då inte göra det.


Annars har det inte blivit mycket gjort idag. Var ute en sväng förut med kameran men jag har liksom inte någon inspiration för tillfället. Jag hann dock fundera över en del och någon gång inom snar framtid kanske jag låter er få veta. Jag kanske behöver lite råd...


Av Josefine - 9 oktober 2008 00:18

Jävla f....

Jag har jobbat för mycket själv nu inser jag. För jag brukar faktiskt inte använda sådana ord.  Men de har en tendens att poppa upp när man jobbar själv och det regnar glasflaskor som man måste ställa upp. Och ALLTID när man ska ställa upp dem så slår man sig. Har tre nya sår för idag.


Alltså. Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg här. MEN så vette fan vad som hände men det raderades. Och jag blev väldigt putt.


Ingen film för ikväll. Har börjat vända lite för mycket på dygnet medmina filmer. Och i inlägget som jag skrev innan skrev jag lite om filmerna jag redan sett med det gör jag INTE igen.


Suck. Jag som faktiskt var på bra humör innan. Trots allt helvete med glaset idag som bara skulle åka i backen och maskinjävlen som krångla. Nu är jag lika sur som jag var innan jag fick dängt lite flaskor i marken. (Jo jag vet att det blir mer o sopa då, men idag gjorde det faktiskt ingen skillnad eftersom det redan var så jävla mycket)


Jag har i vilket fall börjat plinka på pianot igen. Eftersom Sanna har lovat in mig i massa shit son innebär att jag med all säkerhet kommer göra bort mig. Och jag får låten på hjärnan varje gång jag spelat. Därför går jag runt och har  "det vackraste" på hjärnan. Inte konstigt jag blir dum i huvudet. Fast idag hade jag  nästan ännu värre låtar där...


Men aja. Grattis kompis. Låt låten bli din signatur melodi och som Alex sa till mig när jag fyllde "Nu är det dags att du börjar bete dig som en vuxen"


Förresten. Keep up the good work. Idag hade jag två meddelanden på telefonen när jag slutade. Rekordet ligger på 5st och 2 missade samtal.


Men på tal om o höra av sig. Vad FAN har hänt med kommentarerna här?!------------------------------------------------------------------------------------------------

See (see), me (me)
All these things I hate revolve around
Me (me), yeah (yeah)
Just back off before I snap

Av Josefine - 5 oktober 2008 17:51

Jag behöver en paus. Så är det bara.


I alla fall. Kärven igår och första deltävlingen i företags rocken. Skoj skoj skoj. Men hade det varit fysiskt möjligt att befinna sig på två eller fler ställen samtidigt så hade jag ju lätt gjort det. Att jag inte spärras in....


Ibland kan jag bara inte sitta still och vara tyst. Men som sagt. Händelserikt indeed. Vissa grejer roligare än andra och just nu får jag lite äckel känslor när jag tänker på en vissa delar av gårdagskvällen.


Jag har inte särskilt bra koll på när saker har hänt och vart. Men jag vet att det har hänt så ja. Speciellt sista timman mellan 1 och 2. Men men.


Känns inte som någon höjdare att skriva här om allt som hände så. Enough of this. Men tequila borde förbjudas.


Goddammit vad det sabbar skallen med alla dess funktioner.

Av Josefine - 30 september 2008 19:09

Usch. Jag har nog aldrig varit så här trött förut. Eller jo det har jag säkert men usch.


Jag har insett det dåliga med  min idé att sova dryga tio timmar på två nätter. Det sätter sina spår kan jag lova... Men vi hade vansinnigt kul i lördags kväll/natt så what the heck. =D 


Men efter den här helgen: Inga fester på lördagskvällen när det är tidigt skift på måndagen. Jag orkar bara inte.


Försöka går ju åtminstone;)


Men det verkar som att jag ska jobba på lördag igen. Ingen slapp dag den här gången inte utan då är det minsann heldag och ordentlig körning. Inte som i lördags då vi städade lite och slutade vid 12.


Usch! Men vad gör man inte. Vill jag ha min gitarr, dator och resan jag vill göra så är det lika bra o knega på. OB/övertid och allt möjligt på lördagsjobb ju.


Jag ska bara orka. Däckade ju i två timmar eller nåt när jag kom hem förut och vaknade 5 min innan jag skulle befinna mig i replokalen. Jag ställde ju inget alarm eller så för jag hade ju inte tänkt sova. Men se så det gick.

Av Josefine - 28 september 2008 19:10

Så nu har jag två helger att dra lite historier om. Det bygger på...


I alla fall. Repade i fredags för första gången på aslänge. Åkte hem, gjorde scones och sov. Eftersom jag har vänt på dygnet denna veckan så gick ju inte det så jättebra att sova vid 22. Somnade väl vid 1 och skulle upp vid 5 igen. Jobbade några timmar och åkte hem. Får höra rykten om lik som hittats här i lilla fölene. Jag blev rätt paff kan jag säga. Goddamn hur många gånger har jag inte gått den vägen när jag var mindre? Även om kroppen inte lär ha legar där då  men ändå.


Åkte med Sara till Alingsås. Åkte hem och drog in till replokalen med en gång i stortsett efter att ha blivit utlovad pizza. Möttes av ett litet kaos. Det såg ju inte ut som vi hade lämnat stället dagen innan kan jag ju konstatera. Letade efter en försvunnen tång, greja med olika låtar ett par timmar innan vi gick för o käka pizza. Mötte Axel och Kimm på pizzerian. Kladdade kebabsås på varandra och läste någon tidning. Gick tillbaka till replokalen, spelade någon timme till, lyssnade på Jealous Gender när de repade inför att spela in.


Klämde, jag lovar och svär klämde, mig in i Niklas bil. Fullpackad med asstora kartonger så jag satt under/bakom en. Varenda gång Sanna rörde sig i sätet framför fick jag lådan inkörd i magen ännu mer. Iaf. Köpte slödricka och diverse grejer och drog vidare till Tobbe sedan. Underhållande kväll. Diverse brottningsmatcher, tjöt, lånande av skor, massa musik, lite Braveheart, tequila shottande med mera med mera...  Drog vidare till Oliver och folk vid halv tre så där. Väckte Mattias när han låg och sov med en kalluft fläkt, fick reda på lite om Företagsrocken och tappra försök av mig och Sanna för att få i oss varsinn öl utomhus. Det gick inget vidare så den ena smacka jag på trottoaren med foten. Ingen aning vad den andra tog vägen. Åkte hem efter att jag varit inne och sagt hejdå tog en omväg förbi där de hittat kroppen. Kom hem efter, vad jag kan inbilla mig, en hel del tjöt om ett borttappat körkort/bankkort you name it från min sida. Drack lite vatten och så där och slocknade med hörlurana i öronen efter typ en låt med BFMV. Vaknade, runt 7-8 och då snurrade det rätt bra gott folk, med hörlurarna lindade runt halsen.


Så idag har jag inte orkat göra så mycket. Den sista tequila jag, sanna, tobbe och vad den fjärde personen nu hette delade på var en rätt dålig idé. Det var efter den som det började gå utför kan man nog säga.


Förra helgen då... (Satan vad det här kommer bli långt förövrigt)

Jobbade tidigt skift på fredagen. Alltså uppstigning innan klockan blivt 5. Kom hem från jobbet och gick och la mig för att sova en stund. Gick inget vidare så jag duschade och allt sånt. Åkte fram till Anna med Niklas och Sanna vid halv 5. Hann göra min första vurpa  på golvet inom loppet av 45 min. Efter en cider.... Jag tänker skylla på glashalt golv så det så. Men skoj var det iaf:P Drog med 18,08 tåget till Göteborg. Glömde givetvis min mobil hemma hos Anna. Vem annars skulle göra det^^ Träffade Elin och Matilda där, satt och tjöta med lite folk. Snabbspolning fram till konserten som var heeeelt underbar^^ Menar öppna med Wild Boys och avsluta med We don't celebrate sundays. Jävlar i min själ säger jag bara. Anna skulle slå vad med en kille som stod vid oss om öppningslåt och grejer. Det var rätt kul:P Fullkomligt mosade fjantarna som trängde sig före mig på We don't celebrate sundays.  Blev inget Gasten (som tur är antar jag), tappade bort Sanna och co. Vilket jag förövrigt hade gjort hela tiden under kvällen. Drog till Keybar där Linnea fixat fribiljetter åt oss. Blev ashungriga efter en stund så vi skutta över Avenyn till McDonalds. När vi sedan kom tillbaka tillKeybar hade Linda och co stuckit mot stationen. Så där stod jag, anna, elin och matilda. Började gå mot stationen också (inget morgontåg denna gången tack och lov) tänkte kika in på Hardrock Café men det orkade vi inte när det var inträde och grejer. Åkte hem. Hittade Sanna och co igen. Folk ville döda mig för jag var pigg. Nej inte pigg snarare hyper. Blandning mellan alkohol och gammal hederlig trötthet. Traskade lite fram och tillbaka eftersom jag inte visste vart jag ville sitta. Traskade hem till Anna, sov till 10 sedan var det bara upp och iväg igen till nästa upptåg. Karlskrona med Alex.


Helt sinnes eftermiddag och kväll. Försa jag får höra när tåget åker från stationen här i Herrljunga är "Jo du vet ju hur det är med punkband Josefine, man vet aldrig om de kommer att spela eller inte. Jag kollade på hemsidan idag och då stod det 'The Exploited inställd på grund av sjukdom'

Alla vet ju att det var anledningen till att vi skulle åka dit ner goddammitXD jag höll på o smälla av men insåg snart att vi har ju ändå tågbiljetter som gick o återlösa så då kunde vi ju lika gärna utnyttja dem:P


Konstateras kan i alla fall att folk i Karlskrona är väldigt snälla och hjälpsamma. Hon från vandrarhemmet ringde upp mig igen för att upplysa oss om busstider tll/från vandrarhemmet efter att hon kollat upp det osv. Kom fram en till oss nästan med en gång när vi kommit av tåget och frågade om vi behövde hjälp osv.


Men lite korkat att inte fixat vandrarhem innan kanske:P Men det ordnade ju sig asbra efter diverse telefonsamtal, besök på turistbyrån och en jävla massa gående efter karta för o hitta vägen. Vandrarhemmet var fint och jag trivdes bra där. Fick ordnat med att kolla tågtider och tågstopp för hemvägen på söndagen. Började traska med vår karta igen mot Wämöparken. Kollade på banden som exempelvis The Bristles och Moderat Likvidation.  Tyckte bandet vi såg först var bäst men minns inte vad de hette. Jag blev nykter, fick en öl av Alex som jag med vissa svårigheter fick i mig. Sen var det roligare igen.


Skulle då ta oss tillbaka till vandrarhemmet igen. Under vissa omständigheter gick det bra. Höll dock på att gå åt skogen (bokstavligt talat) tills vi fick idén att vi följer "den stora vägen här för den går ju nästan förbi vandrarhemmet" så upp på E22an bar det och jag är fortfarande lite förvånad över att vi lever. Även om det inte var mycket bilar och så där. Vi skulle ju dock av den också så då klättrade vi ner för en brant backe som var mellan av/påfarterna. Lite farligt faktiskt då det var en till väg där nere :P Men vi överlevde och efter en paus på en cykelväg gick vi in och lade oss. Fast jaghittade oboy och grejer i skåpene där i köket så det ville jag ju ha. Och choklad förstås:P Gick upp tiiidigt, satte oss på tåget som skulle ta oss hem. Kom hem vid 13 och sedan var det slapp som gällde. Hälsade lite på Vendy, kollade på de gräsliga sockorna som morsan köpte till mig på mörlanda osv...


End of this. Jag har skrivit aslänge nu så. I'm off

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se