Direktlänk till inlägg 5 augusti 2009

Heja, heja....

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...


Kan börja med Cykelfesten.

Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo för avfärd då. Skulle inte tro det....


Drog till A när jag fått i gång maskineriet. Och då hade Sanna och Anna redan förberett regler för ölspel. Niklas,Robert och Tööb joina. Tööb fick övergå till vatten efter ett tag och Sara fuskade med sitt drickande. Dålig stil tycker jag... (*host* även om en annan har kört liknande grejer i sina dagar)Tåg till Vga, en stund på en gräsplätto ch sedan öltält. Drog hem tidigt men det togs sannerligen igen under lördagen.


Lördagen var en mycket rastlös dag. Morsan och far min trodde f.ö att det slagit slint totalt i skallen på mig på morronen när jag kom upptraskandes vid halv 10 kanske och började leta frukost. Hittade inga flingor utan greppade då grötkastrullen och sleva i mig.Vem har sagt att havregrynsgröt inte är bakis-frukost =D Iaf, slöade på gräsmattan (det var najsväder vilket resulterade i "slamp"-outfit för kvällen, kände mig åtminstone som en slampa ihop med Jaqui, Anna o Sara) Pappa skjutsade till Vga, och vi pratade lite om hämtning osv men i ett senare skede bestämdes det att vi skulle slagga på random place där. Först en snabbsväng hos Jaqui, dåSara lyckades med konststycket att ta fel dörr och jag höll på att säga "hej lilla hunden" men hejdade mig när sara fort som sjutton skjutsade igen dörren. Gick till Boris. Drog igång ölspel igen. Funkade rätt bra till slut men ja, det spårade ur en aning. Sedan drog vi till öltältet där mitt minne inte är helt tillförlitligt, vilket jag trodde att det var fram till i måndags eller nåt (ja-a josefine gör det IGEN! Heja!) Efter det vankades fyllekäk och efterfest hos Zlatan till 6 på morronen eller så. Svalde min piercing-kula, tappade ner resten i handfatet osv osv. Vilken kväll, eller helg snarare eftersom jag lyckades tappa bort mitt kamerafodral under fredagen.


Tror minsann jag börjar tappa greppet. Vad hände till exempel med "josefine du är alltid den som är lagom full" Kan med stor  säkerhet säga att den tiden är förbi. Tror jag blev allergisk mot sprit i Thailand eller nåt för ända sedan dess har jag fuckat ur som bara den när jag dricker. Karatefylla på karatefylla med tillhörande dagen-efter-ångest. Fast förra helgen sattes nog något nytt bottenrekord från min sida....


Denna helgen väntas camping i Varbergs-trakten med Axel, Sannanas och Hannes. Återigen en helgdå jag kommer fucka ur. Säkert som amen i kyrkan. Sedan är det Rosenström och då har folk planerat käk o så där. Sedan är det Stagedive (överväger dock att var nykter då) och sedan gått folk. Flyttar jag. Till Växjö. 23 mil från allt som är tryggt och vanligt. Förstår inte vad jag har gett mig in på och ångrar mig nästan nu. Särskilt eftersom jag med största säkerhet skulle haft jobb genom hela hösten/vintern igen.


Vet inte ens när jag ska hinna få dit grejor, har inte ens sett lägenheten ännu, planerar dock att göra det nästa vecka någon gång, men eftersom jag jobbar på veckorna och helgerna är fullspäckade så...


Wish me well... Innan det brakar åt skogen.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Av Josefine - 30 juni 2009 19:16

Jag vet inte vad jag vill längre och jag hatar att vara så förbannat osäker....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se