Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

History repeat itself.

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har inte sagt nåt till folk här hemma så det blir väl i vanlig ordning: Jo förresten, jag kom in i Växjö och har skaffat en lägenhet där nu. Så har du nåt för dig imorron eller kan du köra ner min säng?


Men men. Time will tell. Wish me well.


------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag kan seriöst inte fatta att jag aldrig lär mig?! Har funkat bra nu senaste månaden/erna och nu denna skiten som drar upp alltihopa igen! Fan att jag aldrig lär mig...   och du fattar inte ett skit vad du gör. Och nej jag säger inget. För till vilken nytta då?


Så jag fortsätter väl helt enkelt som jag gjort det senaste halvåret och låtsas att allt är bra, för allt är ju sannerligen så jävla bra eller hur?

Allt har dragit igång från början, och undrar om det fan inte tog värre denna gången. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

A

2 augusti 2009 17:39

jävlar vad du uppdaterar flitigt.....
ska jag dö av oro när du flyttat till växjö å jag inte vet om du lever eller? ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Av Josefine - 30 juni 2009 19:16

Jag vet inte vad jag vill längre och jag hatar att vara så förbannat osäker....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se