Direktlänk till inlägg 2 juli 2009

Time passes by, Makes you wanna cry

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort?

Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten....

Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom hem


Känns helt sjukt. Minns de första veckorna tillbaka på cider som om det vore igår ju. Läskigt. Tycker verkligen inte om när tiden bara rusar iväg så här. Tycker det var i förra veckan jag var i Ao Nang och kanske två veckor sedan jag dök runt Similand.


Men nu minsann har jag bokat dyk till nästa fredag. Hoppas verkligen det blir bra. Och ev Skagen på måndag eller så. Känns najs o vara lite ledig.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Bröd

4 juli 2009 10:29

Ja, tänka sig att tiden går så fort! Bara 45 år kvar tills du blir pensionär! :) Typ 2473 veckor eller nåt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 30 juni 2009 19:16

Jag vet inte vad jag vill längre och jag hatar att vara så förbannat osäker....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se