Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

Bättre än Amen i kyrkan

Av Josefine - 29 juni 2009 21:54

Känner att jag är otroligt bra på o hålla uppdateringen här.


Vilket fall. Social D-WCR-Göteborg 25/6. En fin kväll att minnas.

Kommer inte ihåg alla låtar de spelade. Men Prison Bound. Säger bara det. Prison Bound och piano är väldigt väldigt fint. Fick höra Nickels and dimes, ball and chain också vilket gjorde mig väldigt glad. Saknade dock Angels Wings och Far Behind. Nya låten var banne mig inte dålig heller.


De spelade också: Mommy's little monster, Story of my life, Reach for the sky, Sick boy, Highway 101, Ring of fire och några till som jag inte kommer på just nu.


Midsommar finns det inte så mycket att säga om. Söndagen var najs med sol och bad även om det var segt att köra hem sedan.
Jobbet flyter på som det ska. Märks att det är semester eftersom halva skift saknas. Är även rätt förvirrad ang. en del saker också men. Time will tell hoppas jag.


 M och jag bråkar mer än någonsin. Fick skit av mamma idag och pappa igår. Shit happens. Blir bara mer förbannad av det så.


Bör väl sova nu antar jag.Fast det är ljust ute fortfarande...


"Good times come and good times go
I only wish the good times would last a little longer
I think about the good times we had and why they had to end" 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se