Direktlänk till inlägg 9 juni 2009

Rubrik saknas

Av Josefine - 9 juni 2009 20:55

- "vi måste inte, men kan vi, så varför inte ta tillfället i akt? Man vet aldrig när alkoholen tar slut, och då är det mest synd om de som aldrig upplevde det på riktigt"

Kan inte bli annat än dagens citat.

Ganska bra tag sedan jag uppdaterade nu, har väl haft annat (läs; mycket annat) att tänka på. Har fortfarande för den delen. För, just nu, vet jag varken till eller från. Man inser liksom inte vad man hade förrän man förlorat det. Det, kombinerat med massa beslutsångest, så är röran komplett.

Men vad har jag hunnit med senaste tiden?

Studentfirande-studentfest med jobb dagen efter. Skojigt värre. LIte halvsnurrig när jag kom till jobbet, men vad gör man inte?

Piggelin-helg och tennis med Anna. Vad ska man säga? Vi hade stilen men inte talangen. Dessutom tog spriten slut så. NÅgon vidare "dränka-sorger-afton" blev det inte.

Sedan har jag nog bara jobbat. Sent, dag, tidigt och så om och om igen. Vissa dagar (eller veckor snarare, beroende på jobbsällskap,) är det roligare. Andra är det bara dötråkig och jag vill bara hem och sova. Känns dock bättre att gå upp 04:50 när det faktiskt är ljust ute. Inte som i vintras då det var kolsvart fram till nio på morgonen.

Till helgen vankas det kalas. Och, gott folk, JAG ska vara nykter en hel helg. Känner att det måste komma med här, för ingen annan verkar tro att jag kommer klara det. Hejja mig!

 
ANNONS
 
Ingen bild

sara

9 juni 2009 22:14

du fixar de visst!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se