Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

Good times ftw!

Av Josefine - 24 maj 2009 23:20

Kan inte säga annat än att gårdagen var jävligt fin. Drog till Anna vid halv 3-3 tiden. Slappa i solen, lyssna på högmusik, dricka saft och bara allmänt ha det asgött. Sedan fick vi fram tennis-racketar och en boll och satte i gång och passa lite. Några rutor som var i riskzonen ett par gånger men vi klarade dem. Efter ett tag så var det nog inte meningen att vi skulle spela mer då jag lyckades få in en finfin träff in i grannens rabatter. Och ja, det kan kännas lite dumt att rota runt i dem alltför länge.


Fick istället fram badminton rack och boll. Men bollen pajja efter första serven så det var bara att ge upp. Bestämde oss isället för att åka och fixa käket. Och käk blev det. I mängder. Är fortfarande mätt efter våra kycklingspett med annanas, tomater och paprika med sallad till.


Så ringde Diddi mitt upp i alltihopa och hade slut på cigg och hade druckit så jag och Anna gjorde en liten roadtrip. Fick en (flera?) plantor och en hel del skratt. Tog vägen förbi här hemma och hämtade kubb och choklad. Spelade kubb. Som jag till en början låg väldigt dåligt till i, tog igen det. Och Förlora på sista pinnen!!!  


Det var tecknet för att det var dags för lite norskskräckis och grillade bananer med choklad och vaniljglass. För vi var ju sååå hungriga. Eller inte men gott var det!!


Utöver gårdagen så har långhelgen bestått av lite repande, lite drickande och kalasande med Alex. Och ja. Det var också en kväll. Lämnade huset vid halv tre för att åka o repa. Kommer hem vid 11 dagen efter. Så kan det gå när man plundrar "lost and fouind-skåp". Skojigt värre.


En jävla massa bråk också under denna helgen. Inte så skojigt men jag skulle förmodligen inte kunna bry mig eller prata mindre med personen ifråga än vad jag gör nu. 


"I don't feel any shame I won't apologize"


 I övrigt känns det som att det är så mycket skit runtom nu att jag liksom har lagt av med att bry mig överhuvudtaget. Screw this.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se