Direktlänk till inlägg 3 maj 2009

You talk real trash when I'm not around :P

Av Josefine - 3 maj 2009 10:38

 Vaknade av att det ringde, såg att det var Seb. Tänkte "Va fan vill han mig." Men jag svarade. Vet inte vem jag pratade med men den saten, låt oss kalla honom N här, måste ju fått ett gott skratt. Konversationen i korta drag:


J: Eh, Hallå?

N:Tja, skulle bara säga att Sebbe sover hos mig inatt för han mår inte så bra. osv osv.

J: Eh okej?

N: *skrattar lite och säger* Fan är du full eller? :D

J: Va? Nae....*kollar på klockan på stereon av alla saker i MITT rum* Men det är mitt i natten här...?
N: Eh.. Jo-o...(förmodligen jävligt medveten om det) men iaf. Seb sover här för han mår inte så bra.

J: Hm okej... (tyst en stund) Men håll lite koll på han bara så han inte kväver sig eller nåt bara.
N: Jadå. Jag håller koll på honom.

J: Okej, men kalas...


Efter att jag lagt på började jag undra varför inte Lena eller Tove vaknat. Menar de borde ju ha vaknat av att det ringde och att jag stod och prata i telefonen. Det var ungefär då, när jag satte mig på sängen igen som jag insåg vart jag var, när jag upptäckte att det inte fanns en chans till att de skulle hört nåt. Och insåg vad jag hade gjort. -asg-


"det är mitt inatten här" -No shit Sherlock -asg- 
ANNONS
 
Linnea

Linnea

18 maj 2009 12:16

HAHAH well done Josefine, stuck in thai time maybe? ;D hahah

http://katinaheldine.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se