Direktlänk till inlägg 23 mars 2009

Av Josefine - 23 mars 2009 19:22

Nästan färdigpackad. Fast känner jag mig själv rätt kommer jag känna mig tvungen till att dra upp allting igen för att faktiskt se om jag fått med mig det. That's how it is...


Så om tolv timmar kommer jag befinna mig på Landvetter för att flyga långt bort ett tag. Just nu känner jag mig jävligt sugen på att stanna borta längre, men time will tell skulle jag tro...


Jag har tänkt en del på ny blogg eller så nu, bara för uppdatering av resan; så att ni vet att jag lever osv. Vem vet när jag lyckas ordna ett telefonkort där nere. Men jag kommer inte på nåt bra. Så jag kommer helt enkelt fortsätta fundera och ladda in musik i mp3n.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Matilda

23 mars 2009 23:16

Vad ska du göra i Thailand? :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se