Direktlänk till inlägg 19 mars 2009

Fina tider!

Av Josefine - 19 mars 2009 20:07

L: Inte helt hundra procent säker men om jag spanat rätt när de blandat den i baren är det: Tequila Rose, likör 43 och mjölk i en version jag har sett, men jag tror de använder något annat på Sticky Fingers som gör att den skiljer sig från mängden ;) Och nae, jag känner mig inte så modig, mest puckad och galen för att vara ärlig =P Men det ordnar sig nog^^


Idag har varit en asskön dag. Promenad på förmiddagen, jobba, träna och nu slapp. Okej skoskaven var väl kanske inte så där jätte-sköna kanske men. Ungarna var asgulliga idag. Inga bråk och bara 7 stycken. Ashärligt väder när vi var ute och jag kollade på Pontus när han låg på rygg i däckgungan i solen och det såg så jävla härligt ut!! Sedan att jag blev tvungen att bjuda på saft för att jag förlora i pingis mot honom gör inte så mycket. Och for the record. Jag är en av de bästa "fröknarna" har jag fått höra två dar i rad nu så släng er i väggen alla ni som inte trodde jag skulle fixa't ;)  That kind of made my day. =D Synd att jag nog inte träffar dem på länge nu. Har nästan börjat tycka om dem ju (när de är snälla iaf) ;)

Åkte till cirkelträningen efter att jag hade slutat. Inte alls många där vilket innebar färre stationer och tre varv istället. Känns som att jag kommer ha träningsvärk på fler ställen imorron. Men det kändes kanon faktiskt.

Fina tider nu. Känns finfint nu faktiskt. I helgen blir det till att skaffa lite grejer inför Thailand. Ett par shorts, bikini, ryggsäck, lättviktslakan (siden lakan) och myggnät står på listan. Så får se vilken dag det blir av. Dags att börja räkna ner nu =D

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linnea

20 mars 2009 10:58

Aha det låter spännande, får prova den någon gång haha.

Ja men om man skulle låta bli grejer som kändes puckat och helt galet så skulle man ju aldrig uppleva nåt nytt. Bara att dyka med huvdet före liksom, satsa så upplever man mer. Livet är ju inte till för att fega ur haha. Vet du fixar detta, får se till att ses när du kommer hem sen! (:

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se