Alla inlägg under oktober 2008

Av Josefine - 14 oktober 2008 19:47

Jösses. Jag har ingen koll på dagarna längre. När jag gick i skolan hade jag ju schemat att gå efter med diverse lektioner, sovmornar och sluta tidigt dagar. Nu är det inte så, så min koll är ungefär lika med noll.


Enda jag håller koll på är tidigt/sent, 5/4. Men inte mer än så.


Jag har tråkigt och jag kommer aldrig få ner inspelningsprogrammet för det går så sjukt segt här. Och jag idiotförklarade morsan förut. Hon sa att det inte går att få snabbare här ute och så visade hon någon sida på Herrljungakommuns hemsida.  Gissa när sidan var uppdaterad?! 30/11 2006.


Oh yeah. Jag tror det har hänt liiiiite på två år.

Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde för två år sedan ju.


Av Josefine - 12 oktober 2008 20:59

Well well. Tv kvällen över. Snart dags o sova.

Hade diverse samtal med mina "kära" syskon också. Men jag orkar inte riktigt bry mig om vad folk tycker, tänker och insinuerar.


Mitt liv och jag lever som jag vill


Av Josefine - 12 oktober 2008 16:35

Så jag tar en paus i tv-tittandet för att skriva lite här. Dock har jag bara sett Brothers and Sisters hitills men det kommer mer..^^


Oh ja. Mina tv-söndagar är tillbaka. Speciellt som att jag missar massa på vardagarna när jag jobbar sent skift. Så åtminstone varannan vecka^^


På tal om något annat:

Jag vill repa!!! Folk kom igen nu! Vi kickar ut folket och återtar vår replokal! För jag vill repa! Och inte bara en eller två låtar utan massa!!


Eftersom det inte händer så illa mycket annat blev det Göteborg igår med folk. Rätt skoj. Hamnade en stund på Gallis sedan innan vi drog hem. Och jag tror jag hatar katter nu. Kom hem vid kanske halv 3 och ska lägga mig o sova. MEN då hade kattjäveln spytt på täcket!! Det enda jag orkade göra var att slänga ut täcket och hämta extra-täcket. Resten får morsan elller Michaela ta hand om. JAG tänker då inte göra det.


Annars har det inte blivit mycket gjort idag. Var ute en sväng förut med kameran men jag har liksom inte någon inspiration för tillfället. Jag hann dock fundera över en del och någon gång inom snar framtid kanske jag låter er få veta. Jag kanske behöver lite råd...


Av Josefine - 9 oktober 2008 00:18

Jävla f....

Jag har jobbat för mycket själv nu inser jag. För jag brukar faktiskt inte använda sådana ord.  Men de har en tendens att poppa upp när man jobbar själv och det regnar glasflaskor som man måste ställa upp. Och ALLTID när man ska ställa upp dem så slår man sig. Har tre nya sår för idag.


Alltså. Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg här. MEN så vette fan vad som hände men det raderades. Och jag blev väldigt putt.


Ingen film för ikväll. Har börjat vända lite för mycket på dygnet medmina filmer. Och i inlägget som jag skrev innan skrev jag lite om filmerna jag redan sett med det gör jag INTE igen.


Suck. Jag som faktiskt var på bra humör innan. Trots allt helvete med glaset idag som bara skulle åka i backen och maskinjävlen som krångla. Nu är jag lika sur som jag var innan jag fick dängt lite flaskor i marken. (Jo jag vet att det blir mer o sopa då, men idag gjorde det faktiskt ingen skillnad eftersom det redan var så jävla mycket)


Jag har i vilket fall börjat plinka på pianot igen. Eftersom Sanna har lovat in mig i massa shit son innebär att jag med all säkerhet kommer göra bort mig. Och jag får låten på hjärnan varje gång jag spelat. Därför går jag runt och har  "det vackraste" på hjärnan. Inte konstigt jag blir dum i huvudet. Fast idag hade jag  nästan ännu värre låtar där...


Men aja. Grattis kompis. Låt låten bli din signatur melodi och som Alex sa till mig när jag fyllde "Nu är det dags att du börjar bete dig som en vuxen"


Förresten. Keep up the good work. Idag hade jag två meddelanden på telefonen när jag slutade. Rekordet ligger på 5st och 2 missade samtal.


Men på tal om o höra av sig. Vad FAN har hänt med kommentarerna här?!



------------------------------------------------------------------------------------------------

See (see), me (me)
All these things I hate revolve around
Me (me), yeah (yeah)
Just back off before I snap

Av Josefine - 5 oktober 2008 17:51

Jag behöver en paus. Så är det bara.


I alla fall. Kärven igår och första deltävlingen i företags rocken. Skoj skoj skoj. Men hade det varit fysiskt möjligt att befinna sig på två eller fler ställen samtidigt så hade jag ju lätt gjort det. Att jag inte spärras in....


Ibland kan jag bara inte sitta still och vara tyst. Men som sagt. Händelserikt indeed. Vissa grejer roligare än andra och just nu får jag lite äckel känslor när jag tänker på en vissa delar av gårdagskvällen.


Jag har inte särskilt bra koll på när saker har hänt och vart. Men jag vet att det har hänt så ja. Speciellt sista timman mellan 1 och 2. Men men.


Känns inte som någon höjdare att skriva här om allt som hände så. Enough of this. Men tequila borde förbjudas.


Goddammit vad det sabbar skallen med alla dess funktioner.

Ovido - Quiz & Flashcards