Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

"What's happening to me..."

Av Josefine - 27 oktober 2008 20:49

"...I'm dying from the inside
Body hurts too much to feel and pressure adds to pain
Deliver us from evil, straying out of sanity
"


Min höst/vinter börjar anta sommarens mönster  med fest och andra grejer nästintill varje helg. Men men


Sommaren var skoj. Då kan jag lika gärna ha  skoj nu med;)

 Så är det spelningar och grejer också. Och det gillar vi även om jag är så sjukt nervös hela tiden. Det är tre jäkla veckor kvar men goddamn. Det känns mer som tre dar:P  På tal om tre dar så är det ungefär det som är kvar till det första  


Jag kanske skulle lägga upp ett schema över mina lördagar någongång så vetni var ni hittar mig^^


Nu känner jag bara för att sova. Eller det har jag gjort sedan jag slutade idag. Varit konstant trött hela dagen. När jag sedan kom hem övervägde jag att sova men ja. Lögn att jag hade kunnat sova nu isf. Jag slog mig till ro i soffan framför tv:n i stället. Underbart.


Men funderar på att sova nu. Fast Äna skickar bra musik till mig så jag får väl avvakta lite.


Men ändå. God natt folk. klockan är nu 21.05 och Josefine vill/ska sova


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se