Direktlänk till inlägg 23 oktober 2008

Oh ja....

Av Josefine - 23 oktober 2008 00:16

eftersom jag inte har sett skymten av mitt fritidskort sedan vi var i Göteborg får jag helt enkelt sluta mig till att jag söp bort det den kvällen.


Kan vara så.... För jag har inte hittat det hitills och jag vet inte längre vart jag ska leta.Och jag har tråkigt. Alla sover. Jag har jobbat. Och ja. Sent skift is the shit.


Idag har jag inte slått sönder så många flaskor men jag har bråkat desto mer med Johnny vilket i sig är jäääävligt kul.. Sedan att han hade askul åt att mitt öga har varit åt fanders och så vidare. Men ja... Det må så vara.. Jag höll på o garva ihjäl mig själv=P "Haha, SER du nu vart du ställer flaskorna?"
"du får väl SE efter"
"nej men TJUVKIKAR du?"


oh ja:D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se