Direktlänk till inlägg 15 oktober 2008

Onsdag.

Av Josefine - 15 oktober 2008 21:24

Seriöst

Jag känner mig helt jävla lobotomerad. Jobbade 12 och en halv timma idag. Alltså 5.30 till 18.00 En halvtimmes rast vid halv 10 och dagens enda mål med mat tills jag kom hem nu vid nio. Var ju o repa. Därav anledning till att jag slutade klockan 6, annars hade jag säkert fått köra längre tills vi var klara. Som det var nu fick JE ta över. Stackarn. Köra två maskiner...


Ledningen på det där stället är ju inte kloka för fem öre. Starta upp ny linje med folk som inte ens kan den innan man är färdig med de andra.

Men av någon konstig anledning går alltid övertiden snabbare än den vanliga. Jättesnabbt går det. Tjoff har det gått en timma.


 Well well. Mina armar skakar och darrar. Nu förstår jag vad du menade Alex när du hade tankat i dig massa Franks.


Aja jag är helt stört trött. Var det redan imorse när jag skulleupp. Jösses jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde imorses. Känns som om det vore igår...


Angels wings won't you carry me home

 
ANNONS
 
Ingen bild

s

16 oktober 2008 17:42

gör som brook i OTH när ni inte får någon rast!
titta på alla finstilta saker i alla möjliga papper å paragrafer, så får chiiiifen bramark veta att så får man inte behandla de anställda!

 
Alex

Alex

20 oktober 2008 16:04

Frank må vara min nr 1 men han är en ondskefull motherfucker.

http://malafanpavaggen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se