Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

My mind goes blank...

Av Josefine - 12 oktober 2008 16:35

Så jag tar en paus i tv-tittandet för att skriva lite här. Dock har jag bara sett Brothers and Sisters hitills men det kommer mer..^^


Oh ja. Mina tv-söndagar är tillbaka. Speciellt som att jag missar massa på vardagarna när jag jobbar sent skift. Så åtminstone varannan vecka^^


På tal om något annat:

Jag vill repa!!! Folk kom igen nu! Vi kickar ut folket och återtar vår replokal! För jag vill repa! Och inte bara en eller två låtar utan massa!!


Eftersom det inte händer så illa mycket annat blev det Göteborg igår med folk. Rätt skoj. Hamnade en stund på Gallis sedan innan vi drog hem. Och jag tror jag hatar katter nu. Kom hem vid kanske halv 3 och ska lägga mig o sova. MEN då hade kattjäveln spytt på täcket!! Det enda jag orkade göra var att slänga ut täcket och hämta extra-täcket. Resten får morsan elller Michaela ta hand om. JAG tänker då inte göra det.


Annars har det inte blivit mycket gjort idag. Var ute en sväng förut med kameran men jag har liksom inte någon inspiration för tillfället. Jag hann dock fundera över en del och någon gång inom snar framtid kanske jag låter er få veta. Jag kanske behöver lite råd...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se