Direktlänk till inlägg 5 oktober 2008

So what took you so long?

Av Josefine - 5 oktober 2008 17:51

Jag behöver en paus. Så är det bara.


I alla fall. Kärven igår och första deltävlingen i företags rocken. Skoj skoj skoj. Men hade det varit fysiskt möjligt att befinna sig på två eller fler ställen samtidigt så hade jag ju lätt gjort det. Att jag inte spärras in....


Ibland kan jag bara inte sitta still och vara tyst. Men som sagt. Händelserikt indeed. Vissa grejer roligare än andra och just nu får jag lite äckel känslor när jag tänker på en vissa delar av gårdagskvällen.


Jag har inte särskilt bra koll på när saker har hänt och vart. Men jag vet att det har hänt så ja. Speciellt sista timman mellan 1 och 2. Men men.


Känns inte som någon höjdare att skriva här om allt som hände så. Enough of this. Men tequila borde förbjudas.


Goddammit vad det sabbar skallen med alla dess funktioner.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se