Direktlänk till inlägg 30 september 2008

And if strength is born from heartbreak...

Av Josefine - 30 september 2008 19:09

Usch. Jag har nog aldrig varit så här trött förut. Eller jo det har jag säkert men usch.


Jag har insett det dåliga med  min idé att sova dryga tio timmar på två nätter. Det sätter sina spår kan jag lova... Men vi hade vansinnigt kul i lördags kväll/natt så what the heck. =D 


Men efter den här helgen: Inga fester på lördagskvällen när det är tidigt skift på måndagen. Jag orkar bara inte.


Försöka går ju åtminstone;)


Men det verkar som att jag ska jobba på lördag igen. Ingen slapp dag den här gången inte utan då är det minsann heldag och ordentlig körning. Inte som i lördags då vi städade lite och slutade vid 12.


Usch! Men vad gör man inte. Vill jag ha min gitarr, dator och resan jag vill göra så är det lika bra o knega på. OB/övertid och allt möjligt på lördagsjobb ju.


Jag ska bara orka. Däckade ju i två timmar eller nåt när jag kom hem förut och vaknade 5 min innan jag skulle befinna mig i replokalen. Jag ställde ju inget alarm eller så för jag hade ju inte tänkt sova. Men se så det gick.

 
ANNONS
 
Ingen bild

saharaaa

30 september 2008 21:51

josefine är duktig.
duktig hest

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se