Direktlänk till inlägg 28 september 2008

"And we had one hell of a time"

Av Josefine - 28 september 2008 19:10

Så nu har jag två helger att dra lite historier om. Det bygger på...


I alla fall. Repade i fredags för första gången på aslänge. Åkte hem, gjorde scones och sov. Eftersom jag har vänt på dygnet denna veckan så gick ju inte det så jättebra att sova vid 22. Somnade väl vid 1 och skulle upp vid 5 igen. Jobbade några timmar och åkte hem. Får höra rykten om lik som hittats här i lilla fölene. Jag blev rätt paff kan jag säga. Goddamn hur många gånger har jag inte gått den vägen när jag var mindre? Även om kroppen inte lär ha legar där då  men ändå.


Åkte med Sara till Alingsås. Åkte hem och drog in till replokalen med en gång i stortsett efter att ha blivit utlovad pizza. Möttes av ett litet kaos. Det såg ju inte ut som vi hade lämnat stället dagen innan kan jag ju konstatera. Letade efter en försvunnen tång, greja med olika låtar ett par timmar innan vi gick för o käka pizza. Mötte Axel och Kimm på pizzerian. Kladdade kebabsås på varandra och läste någon tidning. Gick tillbaka till replokalen, spelade någon timme till, lyssnade på Jealous Gender när de repade inför att spela in.


Klämde, jag lovar och svär klämde, mig in i Niklas bil. Fullpackad med asstora kartonger så jag satt under/bakom en. Varenda gång Sanna rörde sig i sätet framför fick jag lådan inkörd i magen ännu mer. Iaf. Köpte slödricka och diverse grejer och drog vidare till Tobbe sedan. Underhållande kväll. Diverse brottningsmatcher, tjöt, lånande av skor, massa musik, lite Braveheart, tequila shottande med mera med mera...  Drog vidare till Oliver och folk vid halv tre så där. Väckte Mattias när han låg och sov med en kalluft fläkt, fick reda på lite om Företagsrocken och tappra försök av mig och Sanna för att få i oss varsinn öl utomhus. Det gick inget vidare så den ena smacka jag på trottoaren med foten. Ingen aning vad den andra tog vägen. Åkte hem efter att jag varit inne och sagt hejdå tog en omväg förbi där de hittat kroppen. Kom hem efter, vad jag kan inbilla mig, en hel del tjöt om ett borttappat körkort/bankkort you name it från min sida. Drack lite vatten och så där och slocknade med hörlurana i öronen efter typ en låt med BFMV. Vaknade, runt 7-8 och då snurrade det rätt bra gott folk, med hörlurarna lindade runt halsen.


Så idag har jag inte orkat göra så mycket. Den sista tequila jag, sanna, tobbe och vad den fjärde personen nu hette delade på var en rätt dålig idé. Det var efter den som det började gå utför kan man nog säga.


Förra helgen då... (Satan vad det här kommer bli långt förövrigt)

Jobbade tidigt skift på fredagen. Alltså uppstigning innan klockan blivt 5. Kom hem från jobbet och gick och la mig för att sova en stund. Gick inget vidare så jag duschade och allt sånt. Åkte fram till Anna med Niklas och Sanna vid halv 5. Hann göra min första vurpa  på golvet inom loppet av 45 min. Efter en cider.... Jag tänker skylla på glashalt golv så det så. Men skoj var det iaf:P Drog med 18,08 tåget till Göteborg. Glömde givetvis min mobil hemma hos Anna. Vem annars skulle göra det^^ Träffade Elin och Matilda där, satt och tjöta med lite folk. Snabbspolning fram till konserten som var heeeelt underbar^^ Menar öppna med Wild Boys och avsluta med We don't celebrate sundays. Jävlar i min själ säger jag bara. Anna skulle slå vad med en kille som stod vid oss om öppningslåt och grejer. Det var rätt kul:P Fullkomligt mosade fjantarna som trängde sig före mig på We don't celebrate sundays.  Blev inget Gasten (som tur är antar jag), tappade bort Sanna och co. Vilket jag förövrigt hade gjort hela tiden under kvällen. Drog till Keybar där Linnea fixat fribiljetter åt oss. Blev ashungriga efter en stund så vi skutta över Avenyn till McDonalds. När vi sedan kom tillbaka tillKeybar hade Linda och co stuckit mot stationen. Så där stod jag, anna, elin och matilda. Började gå mot stationen också (inget morgontåg denna gången tack och lov) tänkte kika in på Hardrock Café men det orkade vi inte när det var inträde och grejer. Åkte hem. Hittade Sanna och co igen. Folk ville döda mig för jag var pigg. Nej inte pigg snarare hyper. Blandning mellan alkohol och gammal hederlig trötthet. Traskade lite fram och tillbaka eftersom jag inte visste vart jag ville sitta. Traskade hem till Anna, sov till 10 sedan var det bara upp och iväg igen till nästa upptåg. Karlskrona med Alex.


Helt sinnes eftermiddag och kväll. Försa jag får höra när tåget åker från stationen här i Herrljunga är "Jo du vet ju hur det är med punkband Josefine, man vet aldrig om de kommer att spela eller inte. Jag kollade på hemsidan idag och då stod det 'The Exploited inställd på grund av sjukdom'

Alla vet ju att det var anledningen till att vi skulle åka dit ner goddammitXD jag höll på o smälla av men insåg snart att vi har ju ändå tågbiljetter som gick o återlösa så då kunde vi ju lika gärna utnyttja dem:P


Konstateras kan i alla fall att folk i Karlskrona är väldigt snälla och hjälpsamma. Hon från vandrarhemmet ringde upp mig igen för att upplysa oss om busstider tll/från vandrarhemmet efter att hon kollat upp det osv. Kom fram en till oss nästan med en gång när vi kommit av tåget och frågade om vi behövde hjälp osv.


Men lite korkat att inte fixat vandrarhem innan kanske:P Men det ordnade ju sig asbra efter diverse telefonsamtal, besök på turistbyrån och en jävla massa gående efter karta för o hitta vägen. Vandrarhemmet var fint och jag trivdes bra där. Fick ordnat med att kolla tågtider och tågstopp för hemvägen på söndagen. Började traska med vår karta igen mot Wämöparken. Kollade på banden som exempelvis The Bristles och Moderat Likvidation.  Tyckte bandet vi såg först var bäst men minns inte vad de hette. Jag blev nykter, fick en öl av Alex som jag med vissa svårigheter fick i mig. Sen var det roligare igen.


Skulle då ta oss tillbaka till vandrarhemmet igen. Under vissa omständigheter gick det bra. Höll dock på att gå åt skogen (bokstavligt talat) tills vi fick idén att vi följer "den stora vägen här för den går ju nästan förbi vandrarhemmet" så upp på E22an bar det och jag är fortfarande lite förvånad över att vi lever. Även om det inte var mycket bilar och så där. Vi skulle ju dock av den också så då klättrade vi ner för en brant backe som var mellan av/påfarterna. Lite farligt faktiskt då det var en till väg där nere :P Men vi överlevde och efter en paus på en cykelväg gick vi in och lade oss. Fast jaghittade oboy och grejer i skåpene där i köket så det ville jag ju ha. Och choklad förstås:P Gick upp tiiidigt, satte oss på tåget som skulle ta oss hem. Kom hem vid 13 och sedan var det slapp som gällde. Hälsade lite på Vendy, kollade på de gräsliga sockorna som morsan köpte till mig på mörlanda osv...


End of this. Jag har skrivit aslänge nu så. I'm off

 
ANNONS
 
Ingen bild

saharaaa

28 september 2008 21:07

josefine är duktig på att uppdatera :)
å jaa, hcss tog min oskuld!
och citerar dej, Jävlar i min själ säger jag bara.
de va bra ^^,

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se