Alla inlägg under juni 2008

Av Josefine - 9 juni 2008 11:32

Jag vet. Det tar ett tag innan jag uppdaterar men nu är studenten helt avklarad och jag tror inte det är förräns nu jag har börjat inse det. Lite smått panik över det. Jag kommer inte sakna skolan utan rutinerna man hade på dagarna och veckorna. Men det blir väl nya rutiner sedan.


Iaf champagne frukost hos Fia kl 06,00 där vi fick mackor och jorgdubbar också. Väldigt tacksamt för jag var hungrig så jag vet inte vad. Skrev i mössor etc mitt upp i alltihopa också. Första fyllan för dagen började här. Började gå mot skolan. Jag gick barfota för jag vägrade gå i mina skor hela den vägen. (Väldigt mkt barfota spring denna dagen måste jag säga) Inte helt omöjligt att vi väckte halva Herrljunga medan vi gick. åtminstone de längs storgatan:P


 Tog kort och satte oss sedan i parken en stund och "förfestade". Gick in till morsan för att jag skulle skriva i kort och det är inte en särskilt smart sak o göra när man är dissig i skallen. Hade mentors tid vid 09,45. Ännu mera mackor. Massa ostar också men inga osthyvlar.  Rätt skoj. Fick våra betyg sedan fick vi göra vad vi ville innan vi skulle in i Aulan. Nyktrade till för första gången under dagen. Skulle in i aulan vid halv 11. Kikade på stipendie och premie utdelning. Lyssnade när musikskolan spelade och när Benny rappade och dansade. Det var bäst under hela avslutningen!


Dags för  utspringning och allt vad det innebär. Vi hade en taktik som gick ut på att vi skulle höras mest av alla eftersom vi är störst klass. Dåligt vore det annars. Fick massa blommor och blev rätt paff när Bäck kom fram. Axel kom även med en puka jag ringt och väckt alla för att få^^ För vi hade ingen musik på flaket och lite bröt måste det ju vara. Upp på flaket. Varmt som attan. Annas mössa åkte av så bakomvarande fick plocka upp den. Det var kul. Dagen andra fylla inleddes här. Åkte runt på gatorna och stojja tills det var dags att hoppa av och åka hem o äta mat. Käkade fläsk- och kycklingfilé bricka med olika frukter och grönsaker. Smask. Fick lite fler blommor och lite presenter. Fick två tavlor på mig själv (!) Ett från balen och ett från förra sommarfestivalen. Fast den sista var stickad. Nu har jag även 8 vinglas och 4 skålar så nu är jag snart redo o flytta hemifrån^^ Fick även massa pengar så nu är jag glad^^ Fick även en del smycken. Käkade tårta bestående av jordgubbsmousse och choklad, fanns även en glass tårta som var smask. Jag fixade sovplats till onsdag/torsdag då jag får sova hos Malin i  Borås för då bär det av till Hultan!!!


I vilket fall. Segade lite och duschade. Ingen sömn här inte. Linda ringde vid 19 och undrade när jag skulle fram. Åkte fram strax efter sju och satt och förfestade i parken med Matilda, Sanne, Elin, Fanny, Frida, Jenny m.fl. Linda och Martina kom sedan och en del andra HR-elever. Härmed inleddes dagens tredje fylla. Vid nio drog vi till kärven för att få vår välkomstdrink som var rätt äcklig men iaf. Kvällen var rätt kul, jag gjorde en Parkaden på bargolvet och säkert massa andra idiotgrejer. Sedan var kruxet var/hur jag skulle sova.  Slutade med att jag gav bort min tröja till Linda (inte permanent dock) och traskade med Sara och co. hem för o sova. Efter en liten bit kom jag på att jag åtminstone ville ha min mobil som Linda hade så jag fick kubba tillbaka. Gick barfota hela vägen till sara fram till grusvägen då jag drog på mig mina skor igen. Mötte även Terese och några till på vägen. Jag var pigg. De var inte så pigga ^^ Det var rätt kul, hade även långa och nästan lite djupa samtal under vägen. Underhållande indeed^^


Vi gick väl och lade oss vid 4 kanske så det blev inget 24timmars som jag och Linda planerat. 23 timmars dock:P Lånade lite kläder av Sara o sova i. Hett som fan!!:P När jag fått av mig klänningen var jag tvungen och kolla hur den såg ut och ja... den var ju vacker=P  Såg ut som fan på ryggen!Undrar var det kom ifrån ;)


 Sova gick väl mer eller mindre bra på grund av snarkningar, flugor och värmen. Men det var underhållande o höra att det inte bara är jag som garvar i sömnen=P Vaknade 15 ggr under morgonen eller så. Ingen annan vaken förräns framåt 10 då jag gick ut till sara som övergett sitt rum för vardagsrummet. Pratade lite och återgav kvällen tills det började ringa inne i saras rum och folk vaknade där inne. När de kommit upp började jag tigga o be om mat för jag var ashungrig. Ettunder att jag inte väckt någon med min kurrande mage säger jag bara. Fick iaf några smörgåskex och chokladmousse till frukost. Traskade sedanut i värmen i min stoooora t-shirt och shorts som inte syntes under t-shirten. Kollade på nyfödd kalv och hälsade på Nellie innan morsan kom o hämta mig. Så det var slutet för min student.


Så har vi ju då spelat i parken och lite shit men jag tar det i ett annan inlägg någon dag tror jag. Tror inte någon har orkat läsa hit. Inte jag heller för den delen så därför får felstavningarna och allt sånt vara kvar.



Av Josefine - 4 juni 2008 21:09

avklarad. Drygt som tusan men maten var rätt ok. Hur kommer det sig att alla de grejer somman tänkt skulle bli kanoners inte är så kanoners? Jävla förväntningar. Iofs så hade jag inga större tankar på studentmiddan men lite mer ös kunde det varit. Balen ska vi inte snacka om ens.


Iaf. Imorgon är det the goddamn STUDENT!!! Som fan!!!

Upp klockan 5. Champagnefrukost kl 6 hos Fia. 

Fotografering 7,45. Och så vidare. Så ser min morgon ut. Sedan är det "mentorstid" men lite macka och så där. Sedan in i Aulan och utspringning klockan 12.

Sedan lite käk hemma. Och sedan studentfest!!!  Herrejävlar alltså. Sara har lovat att dansa på borden och det gott folk ska banne mig hända och det ska förevigas!!!

Av Josefine - 3 juni 2008 17:45

Dags för update kanske.

Jag överlevde balen, utan större missöden, och next upcoming är studentmiddagen imorgon och sedan så klar själva studenten och allt vad det innebär på torsdag. Är det så här varmt kommer jag avlida.


Annars har de senaste dagarna mest bestått av bad. En snabbsväng i Borås igår och "studentfest" på kvällen som slutade ja... lite halvkomiskt.


Göteborg och kusten idag. Repa, lära in ny låt till på lördag. Nattbad con Anna. Knotten kommer äta upp det som är kvar av mig efter att deras vänner kalasat igår.


Och för alla som nu missat det så har vi återigen fått en sugig jävla speltid på lördag. 17,20 närmare bestämt. Men för den som inte har nåt bättre för sig så kom förbi och köp en demo.


Jag gillade min frisyr i lördags. Så ni får bilder i svart/vit.

Skapa flashcards