Alla inlägg under maj 2008

Av Josefine - 12 maj 2008 22:55

Okej, nu är min skalle något sånär normal igen.


Orkade inte gå till skolan idag. Det känns som det sitter en golfboll  i halsen på mig när jag sväljer. Inget trevligt. Dessutom trodde jag inte vi skulle göra något i skolan idag heller direkt så.


Haha Bam gråter och Steve-O spyr^^

ANNONS
Av Josefine - 12 maj 2008 16:34

Jag börjar komma till den punkt nu att oavsett vad som än händer så kommer jag inte bli förvånad. Nästan så att jag väntar mig att typ påskharen ska komma o knacka på dörren eller nåt. Helt sjukt jag vet och jag har inte ätit något konstigt idag. Det bara är så. Som Sara sa: Att inte Jesus uppstår mitt upp i alltihopa.


 "Nämen ojdå" ungefär. 

ANNONS
Av Josefine - 11 maj 2008 20:21

Herregud. Den här dagen blir ju bara mer underhållande för var minut.


Ena veckan är det på ena sättet och nästa är det helt tvärtom.

Jag blir lite knäpp för jag hänger inte med för fem öre. Hur tusan ska jag kunna göra det?


Så nu har jag då alltså fått höra att jag hatar flera personer trots att jag bara mött dem en gång. Eller ja. Pratat med dem en gång. (Men det har jag ju förstås fått höra på omvägar, att jag hatar dem)   Dessutom är det fler och fler som blir/är sura på mig. Åtminstone som jag märker. Men jag är ju inte så jäkla bra på att märka sådant så länge det inte blir alltför uppenbart. Det finns säkert fler.


Ni kan väl skriva en lista med era namn och vad jag har gjort så kan jag ju återkomma? Om ni, som nu läser här, skulle komma på nåt.


Underhållande eller hur?

Så vad ska jag nu göra åt allt detta?

Jag har ingen aning.

Förslag? (Sanna kom inte med ditt "skriv en låt". Det blir bara så mystiskt då)

------------------------------------------------------------------------------------------------


Nu får folk sluta ställa krångliga/skumma frågor till mig.  Jag blir helparanoid av det här. Och deprimeradConfusion's all I see
Frustration surrounds me
Solution, bid farewell
Sedation, what the hell?

Av Josefine - 10 maj 2008 20:45

Anna: Jisses det var så alltså. Lite pinsamt nästan.


Men självklart var det ingen Golf utan en skitfin Opel Vectra!

Som ni kan se nedan.


Kört i Borås idag. Jag är inte helt van vid att köra stadstrafik men det gick ändå. Högerreglar, övergångsställen och gud vet vad. Förövrigt tror jag att alla boråsare flytt stan för det var knappt något folk där. Men men. Bättre för mig.

Av Josefine - 9 maj 2008 16:57

Banne mig! Nästan en månad tidigare än förra året.

Men vi (jag och linda) hade ju tänkt att det skulle finnas bryggor så vi kunde hoppa i. Men så blev det ju inte utan det blev till att springa. I och upp.


Men det var ju varmare än väntat. Trodde det skulle vara "kallare-än-vättern-6juni2007-kallt" men icke då. Dock inte så varmt att man ville stanna i någon längre stund.Haha=P Kom på idag att jag visst inte kommer ihåg allt ifrån Valborg.=P Sara frågade mig förut vad det var för bil vi hade sett när vi gick då. Som jag hade kommenterat. Nu när jag har funderat lite på det så minns jag det nästan. Men när hon nämnde det så hade jag inte en susning.

 Anna har du något minne av det? :P

Av Josefine - 8 maj 2008 09:00

Gött.


  • Naionellt matte C
  • Lämna in bokrecension i Svenska
  • Lämna in marknadsplan
  • Olika psykiska sjukdomar.
  • Psykologi prov
  • Nationellt franska (läs)
  • Rättskunskaps prov
  • Nationellt franska (hör)

Sedan är jag klar!!! Inget mer för mig. Och det mesta ska jag göra nästa vecka.

Av Josefine - 6 maj 2008 22:18

Jag hittade den. 

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you
Do you ever wanna run away?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

Do you wanna be somebody else?
Are you sick of feeling so left out?
Are you desperate to find something more?
Before your life is over
Are you stuck inside a world you hate?
Are you sick of everyone around?
With their big fake smiles and stupid lies
While deep inside you're bleeding

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me


To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

No one ever lied straight to your face
And no one ever stabbed you in the back
You might think I'm happy but I'm not gonna be okay
Everybody always gave you what you wanted
You never had to work it was always there
You don't know what it's like, what it's like

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like (what it's like)

Av Josefine - 5 maj 2008 21:20

Jag har försökt hitta en bra och passande låt/låttext hela dagen men utan resultat. Jag orkar inte riktigt skriva en egen och jag vet inte riktigt vad jag känner för heller så.


Sista naturfoto idag! Så gött.
Och jag testade förövrigt min studentutstyrsel igår. Läskigt. Jag har aldrig sett så jäkla söt och tjejig ut i hela mitt liv. Uh!!


Helgen som varit.


Fredag: Sonic Syndicate i Borås. Underbart även om Swing inte är något jättepepp ställe. Lite roliga grejer iaf. Men wtf. Hur moraliskt är det på en skala att tattuera folk där?


Tvivlar på att det var  jättenyktra människor de tattuerade. Men men.  Sonic var underbara. Men eftersom vakt-arslet lurade oss höll jag på o missa Denied. Då gott folk. Då hade jag dött.

Även om jag höll på o göra det ändå efter en rätt så bra smäll rakt över revbenen som gjorde att jag nästan ramlade ihop.

Lördag: Upp klockan 10 för att hinna vakna till lite innan det var dags att åka till Göteborg klockan 11 med Sanna och Alex, för att fixa  WCR-biljett på Shock. (Där man dagen till ära fick ett festival-kit och en skiva)(Flogging Molly för min del) Men innan dess en snabb sväng i Nordstan för att hitta nätstrumpor, i första hand, till Sanna men jag äger numera ett par också. Sedan fortsatte vår snabbsväng där efter lämpliga studentkläder till mig. Har aldrig provat så många vita klänningar på en dag. (Tror förövrigt att jag aldrig har provat någon vit klänning överhuvudtaget) Provrum är överskattade. Vad är vitsen med dem när folk bara kan titta rätt över ändå?


En cola till mig och sedan vidare till Shock. Där jag fick syn på två personer jag verkligen tyckte att jag kände igen. Men jag var inte helt hundra. Därav en del stirrande och även en del stirrande tillbaka från deras sida. (Vi stod precis brevid där de stod och valde musik och grejer) Sedan kom jag dock fram till att det såklart var Jimmie (sångaren) och Mackan (Annas heta bassist) i DBA!


Ibland blir jag lite lycklig. Även om det inte är så ofta.


Sedan in på Carlings. Jag hittade en kjol. Sanna hittade en kjol. Och vi får väl helt enkelt tävla om vem som ser slampigast ut.

Vi åkte hem. Alex lovordade hur bra det skulle bli på Fabriken på kvällen och ville att jag skulle med. Jag var då inte helt säker på vad jag pallade med efter 3 festkvällar/nätter och minst lika många dagar utan tillräckligt med sömn. Jag åkte hem och sov lite. Kom sedan fram till att jag nog orkade åka med så. Iväg det bar. Dock nyktert denna kvällen för någon gräns måste det finnas för vad en människa orkar med.


Jag såg bara två band för jag kände inte för att vara kvar tills 1 tåget gick hem. Vilket skulle innebära ytterligare en natt utan sömn. Men så klart när jag skulle med tåget så var det ju ungefär 10min försenat. Så jag stod där och frös lite på perrongen. Eftersom det, enligt mig, är sommar nu och då behöver man ingen jacka eller liknande.


Söndag: Repade. Slappade mest annars och kollade på OTH (som jag inte sett på flera veckor!!!)Oh my. Bland de längsta inläggen jag någonsin skrivit. Well. Grattis den som orkade läsa hela. Men ja. Jag borde ta itu med några av alla uppgifter jag har att göra.


I'm off..


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se