Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

"upp och ner, hit och dit, det är en evighetsmaskin"

Av Josefine - 25 maj 2008 22:28

Fan helvetes jävla piss... Måste det fösvinna?


 Ja, jag var ju då nyktrare än nyktrast igår vilket var skitskumt eftersom jag alltid annars är fullare än fullast.


Skjutsade jag iväg Mich till Carina och 30-års kalaset som skulle vara där. 


Hämtade Sara och Linda hos Johannes, efter att jag pratat i telefon med Rachel i en halvtimma, där även 50% av bandet var uppblandat med massa folk. Drog vidare till Vårgårda där det var stendött så Linda ringde och fixade förfest och jag letade rätt på Rachel. Som lyckats köra till Herrljunga istället för Vårgårda.


Drog sedan till Wärdshuset där det var en hel del folk faktiskt. Underbara kommentarer från Rachel^^ Som skällde ut en eller ett par personer vilket var fantastsiskt kul då en nästan börja grina=P Mich ringde och ville ha  hämtning lagom till det stängde på Wärdshuset och jag skulle då försöka få tag på Sara, som försvann *poff*, och Linda som ville ha efterfest men inte ville gå själv/inte hittade någon/ gud vet vad. Kom till slut iväg utan Sara och Linda då de kommit på vart de skulle ta vägen eller nåt. Hämtade M och pratade med Carina och henne en stund. Sedan ringde Sara och sa att de trots allt ville ha skjuts hem så jag körde hem M och körde iväg för att hämta S och L. Kom inte så långt innan S ringde igen och sa att det fick sova där de var.


Så jag åkte hem och försökte sova, men det gick ju inte så illa bra eftersom jag frös jävel och när jag sedan vaknade var det utav mobilen som ringde. Kollade displayen och blev liiiiite förvånad eftersom det stod att det var mormors hemnummer. Sedan kom jag ju på att jag glömt ta bort vidarekopplingen från hemtelefonen.


Sedan hjälpte jag till med borden inför eftermiddagen och slappa på balkongen. Så hörde jag Mich ropa att det ringde. Så jag kutade ner men missade det. Såg då att jag fått en meddelande från Linda så  jag ringde upp Sara. Då ville de ha hämtning ifrån Vårgårda=P Så jag åkte för att hämta dem och träffade på två pigga och en lite mindre pigg människa när jag kom fram. Sedan vidare till McD och hem.


Så skulle det då vara kalas. Käkade massa mat och mina kakor. Som var jävligt goda. Faktiskt.


Så nu är jag bara trött och halvdepp. Fruktansvärt trött och på god väg att bli heldepp. Har nog aldrig kört så mycket bil i sträck som jag gjort de här två dagarna. Hela helgen har i princip bestått av  " Josefine, kom hit. Nej Josefine kom hit!" Även här hemma. Var jag inne skulle jag komma ut. Var jag ute skulle jag komma in. Dessutom är jag BÄST på att missa samtal på min mobil. Jag hade telefonen brevid mig men ändå lyckades jag missa samtalet hemifrån när de ville att jag skulle handla.


Men jaja. Ingen rast, ingen ro och ingen vila.

Nu ska jag i varje fall sova. Ska komma ihåg att ta med papper åt Mich imorgon.



 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se