Direktlänk till inlägg 23 maj 2008

And it's dark..

Av Josefine - 23 maj 2008 14:56

Morsan sa att det såg blåsvart ut men ja.. Vad vet hon. Jag borde färga det blåsvart någongång bara för att visa hur det skulle se ut. För detta ska då vara mörkbrun.


Så igår drog jag, Bröd och Alex en tripp till Borås för o fixa grejer till våra demos. Killens min när vi var inne på Kjell och Co. och sa att vi ville ha 50st cd-fodral var oslagbar. "Men ni kan ju ta två sådana då om ni vill ha 10st  *pekar*"  Varav Alex säger "mjo men vi ska ha 50!" Så satans kul =P

Och vi var såklart tvugna att käka glass också när vi ändå var där^^


Nej nu ska jag sätta mig och göra fler förslag på skivor. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se