Direktlänk till inlägg 21 maj 2008

I found out what I've been missing.

Av Josefine - 21 maj 2008 16:49

Jag har tråkigt.

Men jag har gjort ett förslag på hur skivan kan se ut, jag har bakat kakor som morsan ville att jag skulle göra och, kors i taket, jag har städat mitt rum. Upptäckte förra veckan att jag fick en lindrigare astma-attack utav att sitta på golvet. Men nu är det banne mig rent


Dessutom tror jag att jag har en låt på gång. Kanske kan bli nåt av denna. Bara texten som strular lite men I'm working on it.


Jag är "sjuk" idag. För jag orkade inte ha massa håltimmar och onödiga lektioner. Det räckte med att jag cyklade in igår för 15min svenska eller nåt. Så onödigt.. Men nästa vecka har vi ingen svenska så. Dessutom verkade rättskunskapen och företagsekonomin rätt onödig. Men Kerstin lär väl vara svinarg på fredag. För jag tror inte det var så många som kom dit idag^^


Jag ringde förut och pratade med dem i Nossebro också. Vi behöver komma överens om en dag och de skulle höra av sig.

 
ANNONS
 
Ingen bild

äna

21 maj 2008 17:40

vi var väl typ.. 9 pers på rk:n. ni som inte var där skulle nog få göra rättegång på fredag verkade det på kerstin :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se