Direktlänk till inlägg 5 maj 2008

You tell me I'm half crazy, But you're insane

Av Josefine - 5 maj 2008 21:20

Jag har försökt hitta en bra och passande låt/låttext hela dagen men utan resultat. Jag orkar inte riktigt skriva en egen och jag vet inte riktigt vad jag känner för heller så.


Sista naturfoto idag! Så gött.
Och jag testade förövrigt min studentutstyrsel igår. Läskigt. Jag har aldrig sett så jäkla söt och tjejig ut i hela mitt liv. Uh!!


Helgen som varit.


Fredag: Sonic Syndicate i Borås. Underbart även om Swing inte är något jättepepp ställe. Lite roliga grejer iaf. Men wtf. Hur moraliskt är det på en skala att tattuera folk där?


Tvivlar på att det var  jättenyktra människor de tattuerade. Men men.  Sonic var underbara. Men eftersom vakt-arslet lurade oss höll jag på o missa Denied. Då gott folk. Då hade jag dött.

Även om jag höll på o göra det ändå efter en rätt så bra smäll rakt över revbenen som gjorde att jag nästan ramlade ihop.

Lördag: Upp klockan 10 för att hinna vakna till lite innan det var dags att åka till Göteborg klockan 11 med Sanna och Alex, för att fixa  WCR-biljett på Shock. (Där man dagen till ära fick ett festival-kit och en skiva)(Flogging Molly för min del) Men innan dess en snabb sväng i Nordstan för att hitta nätstrumpor, i första hand, till Sanna men jag äger numera ett par också. Sedan fortsatte vår snabbsväng där efter lämpliga studentkläder till mig. Har aldrig provat så många vita klänningar på en dag. (Tror förövrigt att jag aldrig har provat någon vit klänning överhuvudtaget) Provrum är överskattade. Vad är vitsen med dem när folk bara kan titta rätt över ändå?


En cola till mig och sedan vidare till Shock. Där jag fick syn på två personer jag verkligen tyckte att jag kände igen. Men jag var inte helt hundra. Därav en del stirrande och även en del stirrande tillbaka från deras sida. (Vi stod precis brevid där de stod och valde musik och grejer) Sedan kom jag dock fram till att det såklart var Jimmie (sångaren) och Mackan (Annas heta bassist) i DBA!


Ibland blir jag lite lycklig. Även om det inte är så ofta.


Sedan in på Carlings. Jag hittade en kjol. Sanna hittade en kjol. Och vi får väl helt enkelt tävla om vem som ser slampigast ut.

Vi åkte hem. Alex lovordade hur bra det skulle bli på Fabriken på kvällen och ville att jag skulle med. Jag var då inte helt säker på vad jag pallade med efter 3 festkvällar/nätter och minst lika många dagar utan tillräckligt med sömn. Jag åkte hem och sov lite. Kom sedan fram till att jag nog orkade åka med så. Iväg det bar. Dock nyktert denna kvällen för någon gräns måste det finnas för vad en människa orkar med.


Jag såg bara två band för jag kände inte för att vara kvar tills 1 tåget gick hem. Vilket skulle innebära ytterligare en natt utan sömn. Men så klart när jag skulle med tåget så var det ju ungefär 10min försenat. Så jag stod där och frös lite på perrongen. Eftersom det, enligt mig, är sommar nu och då behöver man ingen jacka eller liknande.


Söndag: Repade. Slappade mest annars och kollade på OTH (som jag inte sett på flera veckor!!!)



Oh my. Bland de längsta inläggen jag någonsin skrivit. Well. Grattis den som orkade läsa hela. Men ja. Jag borde ta itu med några av alla uppgifter jag har att göra.


I'm off..


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Ovido - Quiz & Flashcards