Direktlänk till inlägg 2 maj 2008

Update.

Av Josefine - 2 maj 2008 11:38

Jag är rätt långsam på att uppdatera.
Men nu kommer en liten uppdatering för senaste dagarna.

Början av veckan började lite sådär. Typ missförstånd och shit, muntliga i svenska och franska och allt annan som inte är kul.

Valborg var pepp. Som fan. Till en början. Först till Sara dit även Milla kom sedan. Vidare till André där det var en hel del folk. Både kända och okända. Lite strul med om/hur/vart vi skulle dra vidare. Vidare kom vi. Då även Anna hänka på. Vi var i *host* rätt bra tid till tåget. Fördrev tiden med att studsa runt, ringa telefonsamtal som Sara inte vågade/ville göra etc. Lite pinsamt i efterhand kanske men ändå rätt kul. Lämnade efter en stund över telefonen till Sara, eftersom det faktiskt var hennes kompis, studsade runt lite till, studsade till Anna som kom, snodde Sprite av Sara för att Anna skulle kunna blanda. Vilket resulterade i vidrig 50/50 blandning av något slag.


Tåget kom. Sara gick iväg på toa, konduktören kom. Jag tyckte jag var smart, men det gick inte så där jättebra. Men det löste sig. Traskade dit vi skulle. Jag säger redan här att jag inte hade någon koll på vilka vägar vi gick på. Sara var vår vägledare.


(Dåliga delen)


Gick på toa. Kommer ut - Sara borta. Jag och Anna känner oss lite bortkommna. Går upp på övervåningen och kikar på fotboll med folk. Folk undrar var Sara och Gippan är och de försöker få tag på dem men utan större framgångar. Spelar lite gitarr och lite annat. Sara ringer och säger att hon är på väg. Kort därefter ett samtal till då hon ber mig komma ut. Sagt och gjort. Ja... Resten är historia. Massa snack, tårar, lite mer gitarrspel. Sara lämnar oss. Jag och Anna blir återigen lite bortkommna. Tänker ta tåget hem. Men kommer på att vi inte kan vägen. Frågar en vänlig själ som skrattar åt oss. Sedan ytterligare en vänlig själ som ger oss en vägbeskrivning som lät  ungefär så här: "Vänster, Höger, över bron till vänster, höger, lekpark..." etc. Vi blev inte så mycket klokare men tänkte att vi kan ju ändå försöka. Sedan skulle de iväg på efterfest visade det sig. Så då väntade vi lite och fick sällskap. Blev erbjudna att följa med till efterfesten. Men ja. Förbindelserna hem är ju inte de bästa och även om vi blev erbjudna sovplats slutade det med ingenting. Åkte hem, väntade på hämtning, fick sällskap av några packade och konstiga människor. Morsan hämtade. Skitsur. För att hon skulle få hämta Mich klockan 3 i Alingsås. Hem. Försöka sova. En packad Sanna ringer. Lät som så här: "Duuu... Hur ska du komma hem? Eller ska du hem eller var ska du sova? För jag vågar inte ringa morsan! Jag ringer hem till Aida. De sa att vi bara skulle ringa så vi fick sova där." Etc. (Lägg till en ganska förvirrad och packad ton på det här)


Försökte återigen sova men lyckades inget vidare. Gick upp vid 9. Efter ett tag kom andra som varit ute och festat upp. Lätt konstaterat att jag såg lite piggare och fräshare ut. De andra såg ut som de dött och återuppstått igen eller nåt.

Skulle iväg med Alex och Bröd till ett ställe i Gbg. Ringer Alex på väg fram till Herrljunga och frågar henne om hon pratat med Sanna. Icke. Ringer och väcker Sanna (klockan 16) . Som låter jävligt trött och bakis. Åker med Bröd och Alex. Som fan. Vi hittade dit. Lite moshande och jag åker som vanligt på arslet. Inte jättebra band. Eller Alex:s jammaväns band är bra. Men inte resten. Åker tillbaka till stationen vid 22. Käkar pommes och åker hem.


Pratar med Sanna nu:
Liar Liar Burn In Hell. säger:

mm, göteborg ? det är lördag imorn va ?

We Only Want What We Can't Have säger:

herregud.

We Only Want What We Can't Have säger:

söp du bort varenda hjärncell eller?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skapa flashcards