Direktlänk till inlägg 16 april 2008

Good isn't good enough

Av Josefine - 16 april 2008 11:47

Så. Jag är hungrig. Det är äckel-mat idag.

Har haft psykologi där vi  fick reda på vad vi fick på provet och lite andra grejer. Vi fick massa nya grejer o göra också. Underbart


Sedan ska vi snacka om Spanien  med Tore så ja... Rättskunskap på det.

Sedan måste jag hem och packa. Men jag har ingen aning om vad jag ska ha med mig. Det löser sig. Någon som vill vara med och slå vad om att om det är någons väskor som försvinner í flygplansbytet i Bryssel så är det mina?


Vi har lagt allt på vår demo nu! Även diverse grejer som borde finnas med på en icke-officiell version. Chulo. Så nu är mixning och lite andra grejer kvar. Sedan är den klar^^ 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 4 september 2009 11:45

preposterous.webblogg.se   Nya tider och dags för något nytt. ...

Av Josefine - 16 augusti 2009 03:03

Grinade som aldrig förr ikväll och  blev inte mycket sett av Rosenström precis. Sminket försvann ju åtminstone av sig själv så det var ju bra det... Hadeen kanon middag ialla fall. Sällan blivit så äckligt mätt men oj vad gott det var^^   Ibland sk...

Av Josefine - 5 augusti 2009 19:41

Okej okej Anna. Jag ska skärpa mig. Har inte kommit på vad jag ska skriva bara...   Kan börja med Cykelfesten. Fredagen började med att jag lade mig i sängen och slocknade vid 15. Sov till närmare 18 och givetvis tyckte Sanna att jag borde vara redo ...

Av Josefine - 12 juli 2009 12:46

Så fick antagningsbesked igår. Eller läste det igår snarare. Jag kom in. Jag har tackat ja, även om jag inte vet vad i helvete jag håller på med. Så nu är det bara lägenhet kvar o fixa. Sedan verkade det ju änna som att jag hamnar i Växjö i höst. Har...

Av Josefine - 2 juli 2009 20:24

Är det bara jag eller går tiden förbaskat jävla fort? Känns som den bara rusar iväg nu. Redan en vecka sedan WCR. Två veckor sedan midsommar. Typ fyra sedan folk tog studenten.... Jag har redan jobbat två månader.  Mer än två månader sedan jag kom he...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se