Alla inlägg under mars 2008

Av Josefine - 11 mars 2008 21:02

Satans förkylning som aldrig ger sig.

Men det luktade vår idag. Tog en tur på Vendy, trots att det blåste jävel.


Har förmodligen fått sommarjobb fixat. För fyra veckor åtminstone.


Demon går framåt. Det blir så jävla bra!


Jag har fem miljoner saker att göra. Prov i morgon bland annat. Men det verkar ju inte som att jag kommer igång och läser på det så. Får väl läsa på under håltimmen imorgon.


Whatever...


Av Josefine - 7 mars 2008 14:19

Skitdag. Igen!

Jävla oflyt hela tin.
Helvete...


Ge mig lite flyt någon!

Av Josefine - 6 mars 2008 18:55

Jag har tråkigt och jag mår kasst. Underbart.

C måste trott jag var rubbad när jag var inne på banken förut idag. Men men det var väl lite kul också kanske. I efterhand.


Konduktör tanten skrämde livet ur mig på tåget hem förut. Var helt övertygad om att jag skulle bli en mycket fattig människa ett tag men jag hade visst bara tagit någons plats och personen i fråga vågade inte säga till själv. Coward.

Av Josefine - 5 mars 2008 21:34

Skitdag.

Verkligen.

Ge mig lite flyt någon.



Fuck the world, fuck them all

Av Josefine - 2 mars 2008 20:11

Nu bör jag ha tagit igen alla förlorade sov-timmar. Somnade nästan när jag satt i soffan igår kväll.


Annars helgen.
Fredag: Jäkla åkande fram och tillbaka. Skolan, körlektion, hem, duscha/äta/sova/packa på ca 1½ timma. Sedan repa, vidare till alingsås och så greja där. Spelade in låt, dans-video och så vidare med min grupp. Sedan var vi ju såklart tvungna att testa dansmattorna. (som förövrigt var felkopplade till en början så 3:an var där 1:an var och tvärtom. Helsnurrigt) Gick och lade oss vid halv 3 eller nåt. Vaknade av att "Chefen" väckte oss vid halv 9. (Hon avskyr förövrigt mig och Sanna numera) Masade mig upp tillslut och käkade. Sedan väntade vi i en halv evighet på soundchecket (som förövrigt inte gör någon som helst nytta eftersom jag inte hörde min gitarr eller sannas gitarr överhuvudtaget när vi spelade sedan)


Sedan traskade vi lite, lyssnade på någon snubbe, åt lite och traskade lite till för att sanna skulle ha handduk och schampo.  Sedan skulle då hon duscha nere i källaren och då lyckas vi igen. Vi låste in oss själv där nere så vi fick ringa Alex och Fredrika så de kunde ordna så "Chefen" kunde komma ner och låsa upp åt oss. Hon var halvglad. Och vi smått panikslagna eftersom det var en halvtimma innan vi skulle spela.


Men det ordnade sig. Sedan skulle vi spela och stärkarna krånglade och allting allmänt jävlades och som sagt. Vi hörde inte så mycket av varandra.

Men men det gick väl inte sämre för oss än vad det gjorde för någon annan.



I couldn't care less

Ovido - Quiz & Flashcards