Alla inlägg under februari 2008

Av Josefine - 9 februari 2008 17:47

tråk tråk...

Nyss varit ute och gått och diskuterat Hitler, två frontskrig och hur vida Napoleon blev bannlyst eller inte. Det spelar ingen roll Sanna. Vi förlorar i vilket fall.


Berätta något kul... Eller underhåll mig...

Ska leta rätt på vår hämnd nu.

Av Josefine - 7 februari 2008 21:37

Det kan nog bli rätt bra faktiskt. Inte så skrämmande bara kul liksom.

Well well. Det ger sig.


Snacka om djungeltelegraf. Jag bara väntade på att det skulle komma. Men jag har överlevt värre grejer.

Av Josefine - 6 februari 2008 19:55

Jag drömde om Peace & Love festivalen i natt.


Det var om möjligt det mest skruvade jag någonsin drömt och jag tror det är ett dåligt omen. Verkligen

Av Josefine - 4 februari 2008 22:51

Nu har jag plöjt igenom ungefär 5 kapitel om marknadsföring. Jag tror mina ögon är på väg ut ur skallen. Jag förstår inte hur vi skall kunna lära oss allt det där plus ett par artiklar, massa om ERK och en massa andra grejer också tills på fredag.


Naturfoto idag. Segt. Kolla på massa bilder och klippa osv. Men vi fick lite beröm för våra bilder iaf och det känns ju rätt gött. Över förväntan faktiskt.


Ja, nu vet jag inte vad jag ska ta upp mer så, jag lämnar det så här.

Måste sova snart. Sovmorron imorgon. Rida Vendy (som förövrigt inte är halt längre) sedan får vi se vad som händer.

Av Josefine - 2 februari 2008 15:11

"En australisk domare beskrev ett par klåpare till tjuvar som 'Keystonrånarna' eftersom de i sina brottsliga handlingar varit så klantiga att deras beteende kunde liknas vid den gamla  legendariska  stumfilmsserien 'The Keystone cops' om en grupp osannolikt korkade poliser.

De australiska rånarna, en man och en kvinna, hade bestämt sig för att stjäla dagskassan från en restaurang i Melbourne. Men de tog miste på bytet och istället för dagskassan lyckades de sno en påse bröd. Inte nog med det, den 38-årige manlige rånaren hoppade sedan in i 'fel' bil, det vill säga inte i den i förväg planerade flyktbilen. Innan dess lyckades han dessutom av misstag skjuta sin medbrottsling i höften. Båda har nu erkänt sig skyldiga till väpnat rån. Mannen har också erkänt sig skyldig till oaktsamhet eftersom den klantiga skottlossning resulterade i att hans med brottsling fick ligga på sjukhus en månad."



Det är snö ute!!!!

Ovido - Quiz & Flashcards