Alla inlägg under oktober 2007

Av Josefine - 18 oktober 2007 19:39

Herregud. Man skulle kunna tro att jag startat något slags community eller forum här.


Jag är färdig med mitt PM. Nu har jag bara de där satans uppgifterna i Svenska C kvar. Kanske borde sätta igång någon gång.


Red Vendy förut. Hon är knäpp. Hon har aldrig, aldrig varit rädd för bilar innan. Varför börja nu?

Dessutom har "byxorna i armhålorna" fått en ny innebörd för mig. Eftersom jag inte är så smart så hängde inte jag upp mina  ridbyxor i tisdags och då kan ju "till och med jag" lista ut att de inte skulle ha torkat. Alltså fick jag ta ett par andra som var gör-stora osv.

Av Josefine - 16 oktober 2007 23:00

We don't have the power, but we never say never
Sitting in a sand-pit, life is a short trip
The music's for the sad men.

Jag är återigen gör-trött. Men kom på att jag var tvungen att ordna med PM:et till imorgon. För övrigt har jag typ tre timmars rast imorgon också. Jag har ingen aning om vad jag ska göra då.


Jag blir så satans trött på allt och alla.

Kan inte folk få leva som de vill utan att andra lägger sig i?


Nåja. I'm in with the out-crowd. Jag kommer aldrig passa in så vad spelar det för roll.


Av Josefine - 15 oktober 2007 18:11

Det är allvarligt talat inte min dag idag. Bara slått mig och sagt korkade grejer hela tiden. Och nu så går det inga bra tåg imorgonheller.


Så jag får väl sätta mig och skriva mitt satans PM. Sedan har jag en del uppgifter i filosofin att göra.


Jag kan inte fatta att de har SKRUVAT upp mattan! Visserligen fattade jag att de inte kunde satt upp den med häftstift eftersom den sitter som berget men ändå. Vi lär ju aldrig få bort den.

Men men den fyller väl en funktion där med.


Jag är gör-trött. Jag ska sova när jag är klar med PM:et.

Av Josefine - 14 oktober 2007 20:13

En förövrigt väldigt långsam söndag. Jag har i stort sett suttit här eller framför den andra dumburken.

Jag var faktiskt ute. I typ en kvart. Bosse var här så jag var ute och snacka skit med honom ett tag. Rätt roande faktiskt.


Jo jag har ju lyssnat på Mest också. Jag har allvarligt talat blivit helt besatt sedan jag bestämde mig för att ha den muntliga presentationen om dem. Fast det är inte den senaste skivan utan de gamla. De är så underbart bra!!!

Och jämför man de gamla med den senaste så är det en hel del skillnader faktiskt. Det bara är så. Tvåtakt is the shit =P


Well well. Pengar till oss!!!

Av Josefine - 13 oktober 2007 11:48

... var det en Avril-Avril låt?  Det visste inte jag. Lexikonets fel. Jag får väl komma på något annat. Hur fan håller du koll på vad Avril-Avrils låtar heter Sanna? Min kunskap sträcker sig inte längre än första albumet.


Jag har gör-tråkit. Och jag är gör-trött.

Varför drömmer man så skruvade drömmar när man är förkyld? Hel knäppt ju. Igår natt drömde jag till exempel att det var brandövning på bussen. Hur ofta brukar man ha brandövning på en buss? Det roligaste var att föraren sprang ut först och var jättetjock^^


Det är väl öppet i Göteborg imorgon? Eller de kanske inte har det på söndagar? Jaja det märker jag väl. Men om någon vet nåt kan de ju säga till. Jag vill ha min skinnjacka.


Av Josefine - 11 oktober 2007 21:05

På "smeknamn" som man kan ha på bloggar, bilddagbok etc?

Jag vill inte ha kvar mitt gamla.


Förövrigt så gjorde pappa något med vattnet när jag duscha förut. Så det rann AS sakta. Tur jag hann få ur schampot innan i alla fall.

Av Josefine - 11 oktober 2007 19:53

Haha visst var vi söta. =D

Alex: Jag veeeet^^ Vilka lyssnade du på?


Idag har jag ridit i pissregnet och Vendy trampade loss en sko. Inte så bra. Hon är verkligen inte klok ibland. Fast det är ju ingen risk att man somnar iaf. Och tur är väl det för då skulle man hamna på backen med en gång och det skulle nog kännas som att hoppa från ett flygplan utan fallskärm eller nåt.


Jag har prov imorgon. Och massa andra grejer jag ska göra. Så egentligen borde jag ju nästan sätta igång. Men om två veckor är det lov!! Så jäkla gött!

Av Josefine - 9 oktober 2007 21:34

Jag har skit-tråkigt. Jag som trodde Brothers & Sisters började kl 21,00. Men icke. Så nu måste jag komma på något att göra bara för det. Igen.

Fast ifs ligger jag 3 veckor efter i franskan. Har ett prov på torsdag och ett på fredag. Dessutom har jag säkert missat en del i filosofin. Men jag känner inte för sådant just nu. Anna har dåligt inflytande =P


Därför tänker jag sitta här och svara på ett meningslöst mail från Alex.

Och jag börjar undra vad som hänt med min musiksmak eller vad man kallar det.  Sådan här musik lyssnade jag ju inte på innan? Vad har hänt? Vart gick det fel?


Hm. Tänkte jag kunde lägga upp en bild som  Sanna skickade till mig  i somras eller nåt. Orginalet är taget utav Anna men Sanna kände uppenbarligen för att leka.


------------------------------------------------------------------------------------------------

On this bed I lay,
Losing everything.
I can see my life,
Passing me by.
Was it all too much,
Or just not enough?
Wake me up, I'm living a nightmare.

I will not die. (I will not die.)
I will survive.

Skapa flashcards