Alla inlägg under september 2007

Av Josefine - 4 september 2007 15:32

Hmm okej 2/3 sa den med vitt. Det är bra för den är billigare också. Fast jag hade egentligen tänkt Nr.2 fast svart där det är vitt. Alltså Nr1 utan förgyllning. Men jag hittade ingen sådan. Så ja...


Det är svinkallt. Och det regnade när jag skulle till skolan och det ösregnade när jag skulle hem. MEN!!!!


Jag har fixat biljetterna till Takida nu!!! Så grymt!

Av Josefine - 3 september 2007 19:17

För att svara på lite kommentarer så kan jag ju bara säga det att den låg  i sängen och inte bland mina dammråttor (som jag för övrigt dammsög upp igår under jakten på plånkan) och tja.. guldstjärnor är väl trevligt?!


Ok. Hjälp. Jag har problem.

Av Josefine - 2 september 2007 22:00

Jag hitta min plånbok!

Av Josefine - 2 september 2007 15:50

Jag har lyckats tappa bort min plånbok. Jag har använt den i två veckor och tappat bort den 2ggr. Jävla lyckat och denna gången har jag verkligen ingen aning om var den är.


Träffade en del släkt igår som jag jag knappt visste jag var släkt med. Såg bara massa okända människor och fråga morsan om jag verkligen var släkt med dem. Men det var jag tydligen. Fast jag tyckte det var roligare att spela Guitar Hero II än att sitta och prata med dem.


Var och kollade/hjälpte Carina när hon tävla igår också. (Fattar inte hur jag hann med allt men går man upp kl 06,00 så hinner man väl med en del)

Det var kul och då var det åtminstone varmt och inte så svinkallt som det var på släktkalaset. Vi bestämde iaf att jag ska starta Vendy i någon clearround som är i Herrljunga i höst. Men jag vet inte vilken utav dem det blir.


Well well. Jag ska väl dra vidare och se om jag hittar min plånbok. Annars vette fan vad jag gör. Jag måste ha den god dammit.

Ovido - Quiz & Flashcards