Alla inlägg under september 2007

Av Josefine - 10 september 2007 20:48

Japp det verkar bli utomlands i höst. Vet ju inte vilken vecka ändå men. Annars sa morsan Thailand till vintern efter jul någon gång men jag vet inte.Satt med matten förut. Jävlar i mig vad jag är duktig och jag fattade ju till och med. Till en börja med. Sedan blev det för invecklat. Det dumma är att det var ju det Per gick igenom på tavlan idag så om jag hade skrivit ner't så hade jag förmodligen fattat nu. Well well.Körde hem från Alingsås förut. Lite knerpigt vid Maxi rondellen vilket slutade med att jag fick åka och vända och massa krångliga grejer men hem kom jag i ett stycke. Fan så mycket roligare att köra stadstrafik än att bara köra på landsväg. Dock lite knepigare som sagt.Göteborg imorgon. Min gitarr^^ Mailade Niklas förut och han gav mig lite förslag på ställen man kan köpa den och sådär. Så nu inväntar jag bara nästa svar. Ett förslag var att beställa från Tyskland för när det funkar är det kanoners och billigare men krånglar det så krånglade det tydligen ordentligt. Orka dessutom betala frakt och shiet.I'm off. Får kanske skjuts till skolan imorgon!! Så jag slipper cykla.

Av Josefine - 9 september 2007 18:06

... Man är bara cool om man har allihopa."

Haha dagens lätt^^

Idag har jag varit jävligt duktig och klippt gräset. Och repat. (Tillskillnad från vissa andra)

Förövrigt har jag en sjuuuk träningsvärk. Jag har ont överallt. Helt galet. Och jag måste verkligen sätta igång med spanskan eftersom jag skulle vara klar med den till imorgon. Så har jag lite att göra. Men jag har ingen vidare inspiration just nu att sätta mig med den.


Jag har fortfarande inte bestämt mig. Fick ett tips från Carina förut som jag ska kolla upp. Verkade lite lovande men fan. Halmstad?

Well Well.
Keep rockin' the free world.

Av Josefine - 8 september 2007 21:45

funderar funderar.

Vet inte vart jag tar vägen snart.


Har fått Snowstorms pass nu.


Känns som att jag kommer behöva den där veckan utomlands nu i höst.

Av Josefine - 8 september 2007 12:34

Jag har för mycket tankar som snurrar i min skalle nu alltså.


Häst eller inte?

Av Josefine - 7 september 2007 23:15

som verkar hålla på i evigheter. Kanske inte nu är det ju slut.


Alltså "fin-middag" är nog inget för mig alltså.

Kommer in på stället vi skulle käka och såg förrätten och höll på att vända i dörren. Typ bröd. Med räkor och någon annan konstig klägga på. MEN så hade jag ju fått en specialare som verkade rätt lovande. Först. Det var någonslags skinka med ruccola sallad och mango på. MEN så kommer de in när jag satt mig: "Skulle jag kunna få låna din tallrik lite grand för vi har missat lite" Eh visst okej och tillbaka kommer de och har dränkt skiten i getost. Men det var väl bara att äta och vara glad och jag lyckades peta bort det mesta av getosten.


Huvudrätten var väl iaf rätt okej.  Oxfilé med potatisgratäng (Nej jag gillar inte potatisgratäng) med ädelost sås. Det hade varit mycket godare om det inte hade varit så förbaskat svårt att äta. De hade tex lagt potatisgratängen i en egen liten skål och sådana där grejer. Fruktansvärt jobbigt.


Och jag hade ju väntat på desserten hela tiden. Så är det EN kula glass. Mocca. Med lite hallonsås runt. Jag hade liksom förväntat mig någon sådan där jätte jättegod. Men nae. Man kunde ju fått marrängswiss eller ngt^^


Och mitt bord var nog det tystaste ever. Jag tror faktiskt man pratar mer på en begravning. Jag fick sitta med Johan, Martin och Josefine. Jag menar. Jag är rätt tyst av mig. (Beroende på folk och situation) Men jävlar i min själ. Jag tror Johan sa två eller tre ord på hela middagen. Så när jag hörde honom prata i sin mobil så blev jag förvånad över att han faktiskt kunde prata. Tilläggas skall att jag träffar Johan och Martin ungefär en gång per år.


Sedan skulle vi hem till mormor och äta smörgåstårta och tårta. Jag kan inte påstå att jag var hungrig. Så jag åt lite tårta bara (Och Benjamin (1 år) smaska i sig min grädde^^) och så blev det ju så klart ett väldans tjat om att "Jamen gör en smörgås då, du måste ju äta etc etc.


Men ja. På det hela så har det väl varit okej. Lite långtråkigt imellanåt (emellanåt??) men eftersom  jag verkar vara den enda som kommer överens med Kerstin och vi har ungefär samma humor så har vi garvat en del. Tommy har förövrigt väldigt dålighumor. Sämre än min nästan. Lovar. Fast det kan vara lite roligt ändå va men. Ibland blir det bara irriterande men faktum var att han sa något så Johan skrattade en gång. Det ni.


Fast roligast idag var nog när jag och Kerstin satt och disskuterade "gamla tider" Haha fy fan men det tar jag en annan gång.


Visste ni förövrigt att Eggvena (Japp ni läser rätt) har varit värsta metropolen för ungdomar som vill ut och festa?? (eller  motsvarande för ca 30-40 år sedan) Helt sjukt.


Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Det blir till att åka tidigt.


Av Josefine - 6 september 2007 16:28

För som det verkar nu kommer inte jag kunna åka med imorgon eftersom jag inte kommer hem.


Jag skulle gärna joinat er andra och sova i Skövde och hitta på bus om jag inte skulle åkt till Ulricehamn och provida. 


Fuck it.

Av Josefine - 6 september 2007 08:00

börja fan i mig inte bra...



Av Josefine - 4 september 2007 21:12

för det är krig nu. Hon ska minsann få igen.


Ja. Det är Michaela jag pratar om. Folk som känner mig något sånär vet att jag avskyr kattmat på burk. Och så slängde hon den äckliga satans skeden på mig. Det är typ som att slänga kryptonit på stålmannen eller något. Eller mata en vegetarian med kött. VIDRIGT!!!!!


Och det verkar som att Sanna hade bråttom hem i onödan. Och det var ju det jag SA!!! Att de säkert inte skulle visa Idolsändningarna från Göteborg idag. Ändå gick hon och tjöta aset hela vägen till Ica innan jag hota med att knuffa ut henne i vägen eller vägra låta henne åka med i bilen.

mycket tjata hon.


På tal om något annat så tror jag att jag fick igen idag för alla gånger jag har låtsas vara någon annan på Msn.  Jag var lite konfunderad ett tag alltså men jag hade det på känn!!



Nä nu ska jag leta rätt på en trevlig spindel. 

Ovido - Quiz & Flashcards